KIM CATTRALL:

Zbog lošeg seksa raspala su mi se dva braka

25.10.2010 u 13:37

Bionic
Reading

Seksualna predatorica iz 'Seksa i grada', glumica Kim Cattrall, otkrila je u intervjuu da je nevinost izgubila sa 15 godina i da je to utjecalo na sve njezine veze koje su uslijedile, a poručuje ženama da izađu iz veze ako je seks loš

'Nisam smjela imati seksualne odnose tako mlada. Izgubila sam nevinost u 15. i pomislila: Zar je to to? Definitivno nisam bila spremna za to iskustvo. Nakon toga nisam očekivala puno od seksa, a nisam ni dobivala. Nitko vam ne govori kako se seksati. Sjećam se da sam čitala 'Kama sutru', ali nisam je baš najbolje razumjela.

Važno je shvatiti koliko je ljubav važna. 'Razdvojila sam ljubav od seksa ili sam barem mislila da ljubav vodi seksu, ali naravno da nije tako', priznala je Kim.

Glumica ženama poručuje da se ne boje izaći iz veze ako je seks loš, a priznaje da je često znala tražiti opravdanja za loša seksualna iskustva. 'Loš seks bio je odlučujući faktor za raspad dva od moja tri braka', otkriva glumica.

'Voljela bih da mi orgazam nije bio jedini cilj i da sam ranije shvatila kako dobar izgled nema veze sa seksom. Svi očekuju da zgodni muškarci i žene imaju odličan seksualni život, ali to nije istina', otkriva Kim i savjetuje ženama da ne gube samopouzdanje kad je u pitanju seks.

Brojni muškarci, tvrdi ona, ne znaju kako zadovoljiti ženu u krevetu, a žene nisu dovoljno sigurne u sebe da bi rekle muškarcima što zaista žele.