LIJEPA MANEKENKA

Zbog dekoltea Tine Katanić pada koncentracija

17.07.2013 u 12:04

Bionic
Reading

Bend D' Legende koji čine Krunoslav Kićo Slabinac, Željko Krušlin Kruška, Darko Domijan i Duško Lokin opjevali su ljepotu Tine Katanić

Krunoslav Kićo Slabinac, Željko Krušlin Kruška, Darko Domijan i Duško Lokin ujedinili su se pod glazbenim projektom D' Legende. Nakon odličnog prijema na koncertima kod slovenske i hrvatske publike, krajem prošle godine uhvatili su se gitare i pjesme i u kratkom vremenu snimili album 'Hej, ti' po istoimenom najavnom singlu.

U njihovom spotu glavnu ulogu ima prekrasna Tina Katanić koja plijeni pažnju svojom ljepotom. U haljini s izraženim dekolteom Tina ispija vino.

Na albumu koji su napravile D'Legende ostale su vjerne svom pop-šlagerskom izričaju koji će najviše cijeniti vjerna publika željna novih ritmova. Njihov entuzijazam prepoznao je i producent Toni Eterović koji ih je okupio. Na albumu se nalazi 13 pjesama koje su izašle u izdanju Menarta/Arija.

Uz veliku volju za stvaranjem nekih novih zvukova i ritmova te veliku dozu entuzijazma i zrelosti koju su s godinama uspjeli prikupiti, danas smatraju da je stvaranju ovoga zajedničkog projekta najviše pridonio segment zezancije na vlastiti račun koji njihova publika najviše cijeni, a njih same motivira da bez dvojbi idu dalje.

'Netko nas je nazvao 'oldtajmerima'. Pa što?! Pogledajte oldtajmere na kakvoj su cijeni! Kao i staro vino, dakle s godinama sve cjenjeniji. Tako i treba biti. Ako ništa, a ono da mladi, oni koji tek dolaze na estradu, shvate da je dugovječnost u dobrim pjesmama i iskrenoj komunikaciji sa svojom publikom najvažnija', kažu D' Legende.