LINDSEY VONN

Zavirite u raskošan dom najuspješnije skijašice svih vremena, u koji se planira useliti sa zaručnikom

30.04.2020 u 15:06

Bionic
Reading

Američka skijašica Lindsey Vonn odlučila se da je vrijeme da investira u novo ljubavno gnijezdo, u koje se planira useliti sa zaručnikom, hokejašem P.K. Subbanom. Slavni par upravo je iskeširao vrtoglavih 47 milijuna kuna za veličanstvenu vilu na Beverly Hillsu koja će vas oboriti s nogu

Najuspješnija alpska skijašica svih vremena Lindsey Vonn, koja drži rekord u broju pobjeda u svjetskom skijaškom kupu i broju kristalnih globusa, počastila se novim domom iz snova. Sa zaručnikom P.K. Subbanom je kupila raskošnu nekretninu na Beverly Hillsu veličine 517 kvadratnih metara, okruženu zelenilom koje će im osigurati privatnost.

Prostrana vila ima četiri spavaće sobe i šest kupaonica, nekoliko prostorija za odmor i druženje, ured i veliki bazen, a svaka je prostorija uređena do posljednjeg detalja. Nije poznato hoće li slavni par unajmiti dizajnera interijera i u potpunosti preurediti vilu u svom stilu, no sigurni smo da će ondje zasigurno uživati.

  • +7
Novi dom skijašice Lindsey Vonn Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Inače, 30-godišnji hokejaš i pet godina starija skijašica svoju su ljubavnu vezu započeli u lipnju 2018, a u kolovozu 2019 obznanili su svoje zaruke. Prije Subbana, Vonn je bila šest godina u braku sa skijaškim trkačem Thomasom Vonnom.