RANČ IZ SNOVA

Zavirite u prekrasan dom najpoznatije plavuše

18.09.2012 u 07:55

Bionic
Reading

U luksuznom domu Reese Witherspoon na ranču Ojai u Kaliforniji, Robert Pattinson, zvijezda 'Sumraka', skrivao se od javnosti nakon što je objavljeno da ga je Kristen Stewart varala. Kuća i imanje se sada prodaju za deset milijuna dolara

36-godišnja zvijezda filma 'Plavuša s Harvarda', koja je u visokoj trudnoći s trećim djetetom, na tom se slikovitom ranču udala u ožujku prošle godine za svog drugog supruga Jima Totha.

Vrata svog doma otvorila je u srpnju za svog prijatelja Roberta Pattinsona, koji se sklonio kod Reese nakon što je objavljena vijest da ga je njegova djevojka Kristen Stewart varala s oženjenim redateljem filma 'Snjeguljica i lovac' Rupertom Sandersom.

Zvijezda 'Sumraka' skrivala se u tom luksuznom skrovištu od javnosti i neugodnih pitanja nekoliko tjedana prije nego što se u kolovozu vratila pred svjetla reflektora.

Nekretninu, koja se nalazi u ruralnom području sjeverno od Los Angelesa, Reese Witherspoon je kupila 2008. od dizajnerice interijera Kathryn Irelan. U nedavnom intervjuu za Elle Decor kojem je otvorila vrata svog doma nije dala naslutiti planove za prodaju.

'Kada kupite lijepu umjetninu, vi je ne posjedujete, nego ste samo njezin privremeni čuvar', rekla je za časopis.

Imanje Libbey Ranch projektirao je poznati američki arhitekt Wallace Neff. Reese i Jim, zajedno sa 12-godišnjom kćeri Avom i osmogodišnjim sinom Deaconom, često su provodili vikende i praznike na imanju, a ovo je mjesto bilo posebno drago Reese jer ju je podsjećalo na odrastanje u rodnom Tennesseeju gdje je cijele dane provodila vani:
'Željela sam da i moja djeca imaju to iskustvo, da se igraju u blatu i druže sa životinjama.'

I Reese se često voljela sakriti na svom imanju: 'Ovaj prostor opušta i jača. Opustim se čim prođem kroz vrata imanja. Zrak je svjež, telefon ne zvoni, ne možete pristupiti e-mailu. Vrijeme se ovdje uspori. To je kao da imate malo Tennesseeja u Kaliforniji'.

Reese je za Dan zahvalnosti ugostila 20 osoba u svom prostranom domu te tvrdi da je jedna prostorija svima posebno omiljena. 'Svi se okupimo oko kamina u velikoj sobi. Tu je udobno i toplo. Ljeti je to najtoplija prostorija jer je izgrađena od kamena', prenosi Daily Mail.

212331,211137,210194,210386