BRUNO BANANI PURE WOMEN & MAN

Zavedi kao anđeo i uživaj kao vražićak

14.05.2009 u 15:47

Bionic
Reading

Bruno Banani predstavlja vam dva nova mirisa, Pure Women i Pure Man, za žene i muškarce koji znaju uživati

Zavedi kao anđeo i uživaj kao vražićak
Bruno Banani Pure Women

S Pure Women živi svoju anđeosku i vražju stranu, budi zavodljiva, a opet nevina, budi samouvjerena, ali ne i preozbiljna. S mirisom Bruno Banani Pure Women uživaš biti žena, stvaraš prilike i ostvaruješ fantazije.

Top note uvode nas u moderne note ribizla i zelene manadrine s pojačanim svjetlucanjem frezije. Duboko u mirisu leži mješavina ciklame, božura i manga. Potpuno ženstven, s okusom zabranjenoga voća. Završetak mirisa je čist, iskreno srdačan. Drvenaste note uvode nas u bogatu mekoću ambera s dugotrajnim, slatkim i opijajućim daškom vanilije.

Bruno Banani Pure Man

Bruno Banani Pure Man je seksi, optimističan i čist parfem. Počinje s osjećajem osvježavajuće citrusne note grejpfruta i mandarine u mješavini s anisom i prozračnim cvjetnim notama. Topla vibracija kardamoma poziva vas da priđete bliže. Pozadina od snažnih drvenastih nota i ambre daje dubinu i senzualnost parfemu.

Bruno Banani Pure Man jedinstven je i prijemčiv miris za pravog muškarca, koji svojom karizmom lako izlazi na kraj s dvije jake žene.