LIJEPA GLUMICA

Zasuli je komplimentima: Salma Hayek pokazala kako izgleda bez trunke šminke

14.05.2020 u 13:52

Bionic
Reading

Salma Hayek, slavna glumica rođena u Meksiku koju pamtimo po ulogama u filmovima 'Frida', 'Od sumraka do zore', 'Desperado', 'Bilo jednom u Meksiku' ili 'Dogma', ponovno je dokazala zašto je mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta

Prelijepa glumica koja će ove godine proslaviti 54. rođendan, osvaja svojom prirodnom ljepotom i njegovanim izgledom, pa je svoje brojne fanove na društvenim mrežama očarala svojim selfiejem u prirodnom izdanju bez trunke šminke.

Tamnokosa ljepotica na Instagram je postavila fotografiju na kojoj pozira u bazenu u bez trunke make upa na svom licu.

Vrlo brzo su uslijedili komplimenti njezinih brojnih obožavatelja: 'Predivna', 'Najljepša žena na svijetu', 'Sviđa mi se što je slika bez filtera i fotošopa', 'Prelijepa'....

Iako danas pršti samopouzdanjem, Salma je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako se i ona borila s prihvaćanjem svog izgleda.

'Kad pogledam svoje slike u 30-im i 40-im godinama, vidim se puno ljepšom nego što sam to smatrala u ono vrijeme. Bila sam dosta kritična prema sebi pa sad kad se pogledam u ogledalo razmišljam o stvarima koje trenutno ne vidim i kako ću se sama sebi sviđati za 10 godina', izjavila je glumica koja izolaciju zbog globalne pandemije odrađuje u Londonu sa suprugom, vlasnikom multimilijunske grupacije Kering Françoisom-Henrijem Pinaultom i 12-godišnjom kćeri Valentinom.

Par je u braku od 2009., a zaručili su se 2007. godine.

  • +7
Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia