COS

Modne ovisnice mogu odahnuti: Jedna od omiljenih londonskih modnih marki dolazi na hrvatsko tržište

13.05.2020 u 19:21

Bionic
Reading

Ono što su mnogi godinama priželjkivali kako bi skratili svoje muke zbog odlazaka u kupovinu u inozemstvo, sada se ostvaruje. Londonski brend odjeće COS od četvrtka 14. svibnja dostupna je za hrvatsko tržište

Tvrtka COS s radošću najavljuje otvaranje cosstores.com funkcionalne online trgovine u Hrvatskoj. Modna robna marka iz Londona, koja nadahnuće crpi iz umjetnosti i suvremene kulture, poznata je po kolekcijama u kojima se inovativan dizajn kombinira s bezvremenskim stilom, tako da svaki komad možete nositi i dulje od jedne sezone.

Mrežna trgovina u Hrvatskoj se otvara s kolekcijom proljeće/ ljeto 2020. u kojoj istražujemo praktičnost i inovativne materijale, kao što su prirodno obojene tkanine i sjajni traper. Teksturom i konstrukcijom ističe se kroj, a haljine krase utkani detalji. Sjajna tvrdo uvijena tkanina kombinira se s pamukom u majicama proizvedenim na nov način.

  • +4
COS Izvor: Promo fotografije / Autor: AZTEK Incorporated - Copyright 1

Zahvaljujući svjesnom unapređenju kvalitete i vrste tkanine u svakoj sezoni, sav pamuk iz kolekcije iz još je više održivih izvora. To uključuje organski, reciklirani i prerađeni pamuk.