REDOVITA NJEGA

Evo u čemu je tajna blistavog tena lijepe Nicole Scherzinger

13.05.2020 u 20:12

Bionic
Reading

Nicole Scherzinger, lijepa članica Pussycat Dolls, može se pohvaliti vitkom figurom i blistavim tenom pa je svojim pratiteljima na društvenim mrežama pokazala kako izgleda njezin beauty ritual

Najatraktivnija članica Pussycat Dollsa zavidnu figuru i lijep ten duguje dugogodišnjoj temeljitoj njezi pa je svojim fanovima na Instagramu pokazala svoj beauty ritual.

Zgodna pjevačica i plesačica dane globalna pandemija je zatekla u njezinom domu u Los Angelesu s dečkom Thomom Evansom. No tamnokosa ljepotica ni u izolaciji nije zapostavila rituale njege, pa je svojim obožavateljima pokazala kako se brine o koži lica.

Iako diljem svijeta mjere zaštite od širenja koronavirusa polako popuštaju, slavna ljepotica je ipak odlučila postati sama svoja kozmetičarka.

Nicole (41) svoj mladoliki ten, osim genetici, duguje i redovitoj njezi, pa je na lice nakon čišćenja nanijela hranjivu masku i sve dokumentirala na društvenim mrežama.

Na drugoj je fotografiji, članica žirija američke verzije showa 'Maskirani pjevač', s maskom pozirala ispred laptopa. 'Rad od kuće', napisala je pored te objave.

Kako je u posljednje vrijeme vrlo aktivna na društvenim mrežama, nije zaboravila ni čestitati Majčin dan svojoj mami Rosemary Elikolani.

  • +3
Nicole Scherzinger Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nicole je inače rođena na Havajima, no zbog posla živi na relaciji Lodon i Los Angeles, a prije nego je pronašla sreću s Thomom, godinama je bila u vezi s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom.