ZAR I ON?

Zašto su svi zabrinuti za mladog glumca?

30.08.2013 u 10:53

Bionic
Reading

Ako je vjerovati nekim izvorima, mladi britanski glumac koji se proslavio ulogom u filmskom serijalu o Harryju Potteru svojim ponašanjem jako je zabrinuo obitelj i prijatelje

Daniel Radcliffe (24) je navodno krenuo stopama problematičnih zvijezda Macaulayja Culkina i Amande Bynes. Glumac u posljednje vrijeme pretjeruje s alkoholom i drogama!

'Izgleda izmoreno i nezadovoljno. Njegovo se ponašanje otelo kontroli. Samo partija, a na 'meniju' su sve vrste alkohola, a često i droge. Posve se promijenio. Izlazio je s mnogim djevojkama, ali nijedna se nije dulje zadržala. Pokušava se riješiti osjećaja usamljenosti i nezadovoljstva na krivi način. Daniel radi bez prestanka od svoje 10. godine. Potreban mu je odmak od svega, ali takav način zabave bi ga mogao uništiti. Svi se boje da bi mogao završiti kao Culkin', otkrio je jedan izvor za The National Enquirer.

U jednom je ranijem intervjuu naglasio da nikad nije bio na pravom godišnjem odmoru.

'Nisam nikad išao na godišnje odmore. Ove sam godine bio samo četiri dana s prijateljima u Cornwallu. Naviknut sam na takav žestok raspored. Nikad nisam bio izvan posla dulje od dva tjedna. Ali, iskreno, meni to u neku ruku i odgovara. Ne znam za drukčije', rekao je.