ELEGANCIJA NA DJELU

Zašto je ovo dobitna proljetna kombinacija?

19.03.2016 u 08:00

  • +2

Rosie Huntington, Jessica Alba i Miranda Kerr

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako su nemarna kosa i tenisice postali prihvatljivi zahvaljujući mnoštvu trendseterica, čini se da modni svijet sve više pronalazi inspiraciju u poslovnom načinu odijevanja. Jedan od izgleda koji se posebno istaknuo pažljivo je isfenirana kosa u kombinaciji sa savršeno krojenim sakoom

Dovoljno je baciti pogled na ljepoticu poput Rosie Huntington-Whiteley - ona sve češće njeguje spomenutu trendovsku kombinaciju. Osim što često koristi ovu dobitnu modnu formulu, Rosie se služi još jednim trikom i nosi sako prebačen preko ramena. Riječ je o triku za kojim često posežu zvijezde pri stiliziranju outfita jer vizualno daruje vitkiji izgled.

Uz Rosie, još jedna ljepotica otkrila je čari savršeno isfenirane frizure u kombinaciji s gornjim dijelom odijela. Riječ je o Mirandi Kerr, Victorijinoj anđelici koja je svoj trendovski isfenirani bob uklopila uz tamnoplavi sako. Kao i Rosie, Miranda se poslužila trikom prebačenog sakoa preko ramena.

Rosie i Miranda samo su neke od zvijezda koje su pokleknule trendu poslovnog načina odijevanja. Ako ste ljubiteljica elegancije, uz dodatak sakoa i isfenirane frizure ove proljetne sezone nikako ne možete pogriješiti.