BAZZAR I TPORTAL

Zašto bi kupovali online? Imamo par dobrih razloga i poklon za vas

31.07.2017 u 10:19

Bionic
Reading

Nemojte se žaliti da zbog tempa života nemate vremena otići u kupovinu ili da ne stignete odvesti dijete na plivanje jer ste nakon posla upali u gužvu jureći u kupnju. Obavite to u nekoliko minuta na Bazzar.hr, koji vam u suradnji s tportalom poklanja besplatnu dostavu za prvu kupnju – bez obzira što kupite

Vašoj djeci odlazak u trgovinu bit će 'vintage' iskustvo, kao što bi vama bio odlazak u prastari dućan od prije pola stoljeća, kada su vam trgovci preko pulta dodavali ono što ste zapisali na listić.

Da, upravo tako – dodavali su robu kupcima preko pulta, kao da su ljekarna, bojeći se valjda da će razularena rulja uletjeti u trgovinu i sve pokrasti. Da bi nastale samoposluge i trgovački centri na koje smo svi kasnije navikli, trebalo je srušiti mnoge mentalne barijere.

No, danas je razvojem on-line platformi zastarjelo krstariti hypermarketima među redovima polica složenih da vas potaknu na impulzivnu kupnju, dok sugestivna glazba 'diktira' vaš tok misli.

Ipak, mnogi Hrvati rijetko ili nikako ne kupuju preko interneta, uz standardni set izgovora: boje se on-line transakcija, spore dostave i robe koju nisu opipali rukom. Možda neki i preferiraju nabavku po principu 'Kupujmo Hrvatsko', a misle da toga nema na webu.

Bazzar.hr će vam srušiti te predrasude, ako ih se već niste riješili.

Krenimo redom.

Sigurnost je neupitna

Sigurnost transakcija i osobnih podataka na modernom web Marketplaceu poput Bazzar.hr je neupitna. Sustav za transakcije svake godine prolazi zahtjevnu PCI DSS Level 1 certifikaciju, a ni jedan od vaših osobnih podataka neće bit podijeljen s trećim osobama. Ako plaćate kreditnom ili debitnom karicom na POS-u kada kupujete špeceraj, onda jednako opušteno možete kupovati na Bazzaru.

Možete nam vratiti robu – ne trebate ništa objašnjavati

Svaku stvar koju kupite na Bazzar.hr možete otkazati, ili vratiti u roku od 14 dana. Uopće ne morate navoditi razlog, niti nam bilo što objašnjavati. U dogovoru sa našom korisničkom službom, nekorišteni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primitka. Povrat robe je naša zakonska obveza, a smijete je zatražiti bez ikakvog obrazloženja.

Kako je moguće da dostavljamo tako brzo?

Bazzar većinu stvari dostavlja iz skladišta u Hrvatskoj. Zato ćete vidjeti da je rok dostave uglavnom dva do tri dana, te je na svakom proizvodu označen predviđen rok isporuke.

Je li taj Bazzar.hr uopće iz Hrvatske?

Bazzar je Hrvatska tvrtka, pokrenuta hrvatskim kapitalom. Naši uredi su u Hrvatskoj, kao i menadžment, te služba za odnose s korisnicima. Domaća smo tvrtka od prve kune do zadnje linije softverskog koda. Nismo tek preprodavači stranih brendova koji povoljnijim cijenama konkuriraju staromodnoj retail industriji. Fokus su nam i mali hrvatski proizvođači kojima otvaramo tržište i oslobađamo ih tereta skupe i komplicirane logistike kojoj nisu vični. Zato na Bazzaru rame uz rame stoje proizvodi svjetskih megakorporacija i malih Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Kakve veze ima Bazzar.hr s tportalom?

Bazzar i tportal započeli su nedavno suradnju kako bi čitateljima tportala donijeli najbolje iskustvo on-line kupnje.

Zajedno vam poklanjamo besplatnu dostavu za prvu kupnju, bez obzira koliko mala narudžba bila. Dovoljno je da pri narudžbi upišete 'TPORTAL' u polje 'kupon' i dostava će biti besplatna.

Nemojte čekati, isprobajte odmah i javite nam što mislite o iskustvu kupnje na Bazzar.hr na recinamstomislis@bazzar.hr

Posjeti bazzar.hr