U KINU EUROPA

Zasladite vikend Pčelica matinejom

08.09.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Ove subote, 10. rujna u 11 sati Pčelica matineja je animirani film 'Princeza sunca'. To je idealna prilika da se odmorite od početka školske godine i opustite u kinu Europa

Nestašna prinzeca Akhesa, kći egipatskog faraona Akhentanoma, kreće u potragu za svojom majkom Nefretiti. Na putovanju uz rijeku Nil i pustinjske dine, prati je mladi princ Thout, ali i mnoge opasne prepreke! Film je sinkroniziran na hrvatski i namjenjen je svima onima iznad šest godina.

Svi klinci u dobi od 6 do 12 godina mogu ispuniti prijavnicu za audiciju za najavljivačice i najavljivače Pčelica matineja! Audicija će se održati 17. rujna, a prijave traju do 10. rujna. Osim prijavnice, svi kandidati za audiciju imaju mali zadatak - pripremiti tekst o svom najdražem filmu, od svega nekoliko rečenica koji će pročitati na audiciji.

Prijavnicu možete potražiti u kinu Europa ili se možete prijaviti putem online prijavnice na www.kinoeuropa.hr.

Sljedeća Pčelica matineja održat će se u subotu, 17. rujna, kada ćemo prikazati film Nocturna – šašavi stanovnici, o malenom Timu koji kreće na čarobno putovanje kroz noć bez obzira na strah od mraka!