hrabri prorezi

Zasjenila je sve goste na vjenčanju: Ana Gruica Uglešić pokazala je izazovan stajling o kojem će se još dugo pričati

02.05.2022 u 19:06

Bionic
Reading

Na službeno slavlje svoje ljubavi Marko Livaja i Iris Rajčić čekali su neko dulje vrijeme, a kada su se sve kockice posložile organizirali su pravi ekskluzivan događaj o kojem će se još dugo pričati. Za takav događaj uzvanici su pomno birali toalete, a neprimijećeno nije mogla proći Ana Gruica Uglešić

Nogometaš Marko Livaja i njegova dugogodišnja partnerica, 14 godina starija bivša manekenka Iris Rajčić danas izrekli su sudbonosno 'da' i tako nakon osam zajedničkih godina ozakonili svoju vezu.

Vjenčanje bliske prijateljice nikako nije mogla propustiti Ana Gruica Uglešić koja je na vjenčanje na splitskom Sustipanu stigla u društvu supruga, uglednog splitskog psihijatra Borana Uglešića i sina Ivana Marata kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem.

  • +11
Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Ana Gruica Uglešić za ovu priliku odabrala je stajling za pamćenje. Crna uska haljina isticala je njezin dekolte, čvrsto formirane trbušnjake, ali i oblikovane noge. Splitska glumica, koju je teško ikada sresti nedotjeranu, izazovnom kreacijom hrabrog kroja u pravi plan je stavila svoju besprijekornu figuru koja doista izaziva divljenje.

slavlje ljubavi

Pogledajte tko je sve stigao na vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje: Ekskluzivni događaj na splitskom Sustipanu nije propustila ni Doris Dragović

Pogledaj galeriju

Stajling je upotpunila nepogrešivim modnim dodacima, Chanel crnom torbicom, klasikom s kojim je nemoguće pogriješiti te crnim sandalama vrtoglavo visokih potpetica čiji dizajn potpisuje Azzedine Alaïa.

  • +21
Vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Inače, Ana i Iris dugogodišnje su bliske prijateljice, a upravo je Gruica bila i kuma sinu Lorenzu kojeg su Marko i Iris dobili u veljači prošle godine.

Ekskluzivan događaj

Detalji ostaju skriveni do posljednjeg trenutka: Mladenka Iris Rajčić vjenčanicu je sakrila kišobranima i žurno utrčala u crkvu

Pogledaj galeriju