čestitamo!

Sudbonosno 'da' nakon osam godina veze: Vjenčali su se Marko Livaja i Iris Rajčić

02.05.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Nakon više od osam godina veze te dvoje zajedničke djece, Marko Livaja i Iris Rajčić uplovili su bračnu luku te se i službeno obvezali na vječnu ljubav, u dobru i zlu. Mladoženja je bio zgodan u tamnom, klasičnom smokingu, a mladenka je zablistala u romantičnoj, čipkom prekrivenoj vjenčanici

Baš kao što je bilo najavljivano, jedan od najpopularnijih igrača splitskog Hajduka i bivša manekena te prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine, okruženi obitelji i prijateljima na izrekli u Splitu, u crkvi sv. Stjepana, a Hajdukovac je za dan koji će pamtiti zauvijek zakupio površinu na Sustipanu za cijenu od tri i pol tisuće kuna.

Par je nakon osam godine veze te dvoje zajedničke djece sada i službeno ozakonio svoju ljubav. Naime, Iris i Marko su dulje vremena pokušavali uploviti u bračnu luku, ali su ih sprječavale prvo Livajine sportske obveze, a potom i pandemija koronavirusa.

  • +21
Vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Iris je za kumu izabrala prijateljicu politologinju i voditeljicu Lanu Pavić koja je stigla odjevena u indigo ljubičastu haljinu, a Marku je kum dugogodišnji prijatelja iz djetinjstva, a sve pripreme oko vjenčanja obavili su bez puno pompe. Kako je sam mladoženja dan prije vjenčanja na sudjelovanju u prikupljanju humanitarne pomoći za Ukrajinu otkrio novinarki Mirti Šurjak, sve je spremno već puna dva mjeseca, a većina detalja povezanih s vjenčanjem bili poznati.

slavlje ljubavi

Pogledajte tko je sve stigao na vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje: Ekskluzivni događaj na splitskom Sustipanu nije propustila ni Doris Dragović

Pogledaj galeriju

Ipak, ono što je par držao u tajnosti do samoga kraja je izgled Irisine vjenčanice, a za nju se, složit će se mnogi, doista isplatilo čekati.

Inače, Iris i Marko su u vezi od 2014. godine te su roditelji su šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza. Mnogi smatraju kako je upravo Iris razlog Livajinog ostanka u Splitu te su je razdragani navijači Hajduka zbog toga prozvali 'kraljicom Torcide'.

Ekskluzivan događaj

Detalji ostaju skriveni do posljednjeg trenutka: Mladenka Iris Rajčić vjenčanicu je sakrila kišobranima i žurno utrčala u crkvu

Pogledaj galeriju

Nakon ceremonije vjenčanja mladenci i gosti, među kojima je Dors Dragović uputit će se na svadbeno slavlje u restoran Adriatic Grašo, a pjevat će im Jelena Rozga koja je to napravila i za krštenje njihova sinčića Lorenza u srpnju prošle godine.

veliki dan

Bit će to romantično slavlje dugogodišnje ljubavi: Pogledajte detalje priprema za vjenčanje Iris Rajčić i Marka Livaje

Pogledaj galeriju