PILAR DE ARCE

Zasitili ste se klasičnih balonera? Ova varijanta pristaje svima bez obzira na dob i uvijek izgleda skuplje nego što jest

25.04.2022 u 13:38

Bionic
Reading

Omiljena španjolska pedeset plus influencerica modne je lekcije svladala s najboljim ocjenama pa nimalo ne čudi to da ima sve brojniju 'sljedbu' na društvenim mrežama

Davno su prošla vremena kad su Instagramom vladale samo 20-i-nešto-godišnje zaljubljenice u modu, a dame iznad 50 poput Pilar De Arce ili njezine sunarodnjakinje, Španjolke Carmen Gimeno, redovito izazivaju divljenje trendseterica jer uspješno prkose modnih pravilima vezanima uz dob.

Pedeset plus modna ikona iz San Sebastiana uvijek ima fantasična modna rješenja koja vrijedi isprobati te i sa skromnijim budžetom je u stanju kreirati nezaboravna izdanja.

Njezin je stil damski i ženstven, no nimalo dosadan i uvijek s nekom mladenačkom vibrom, a domišljata Španjolka s odličnim stilom samo niže genijalna modna izdanja.

Pilar je ponovno oduševila brojne fanove u upečatljivom baloneru u bijeloj boji koja svaki stajling čini skupljim nego što on doista jeste. Riječ je o prekrasnom komadu s potpisom domaćeg brenda Matsu budući da Pilar često podupire španjolske manje poznate dizajnere.

  • +12
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pa ako su vam dosadili bež baloneri, modni klasik bez kojeg ne možemo zamisliti prijelazno razdoblje, nećete pogriješiti niti s bijelom varijantom koja izgleda elegantno i bezvremenski.

Upečatljiv nakit i velike sunčane naočale zaokružili su ovaj look omiljene plus age zvijezde Instagrama.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu, Pilar otkrila kako da je na njezin stav prema modi, ljepotu i načinu života općenito utjecala je njezina majka koja je uvijek govorila: 'Kad žena krene starjeti, polako postaje nevidljiva.'

A brojni Pilarini fanovi će se sigurno složiti kako ova markantna brineta svojim sjajnim izdanjima na najbolji način dokazuje upravo suprotno.