ŽELI ZABLISTATI

Kate Middleton za kraljičin jubilej priprema modno iznenađenje, a ova dizajnerica u tome bi joj mogla pomoći

25.04.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete novo je veliko događanje u britanskoj monarhiji koje se s nestrpljenjem iščekuje, a svjesna težine

Kraljica Elizabeta 6. veljače postala je prvi britanski monarh koji će obilježiti 70 godina vladavine. Njezin platinasti jubilej, kako je prethodno najavljeno, planira se početkom svibnja obilježiti nizom događanja u dvorcu Windsor koji će se uživo prenositi. Zbog navedenog ovih dana naveliko se priprema britanska miljenica, Kate Middleton.

Vojvotkinja od Cambridgea odlučna je u namjeri da modno zablista na kraljičinoj velikoj obljetnici pa je odlučila kontaktirati kreatoricu svoje bajkovite vjenčanice.

Sarah Burton kao glavna dizajnerca brenda Alexander McQueen ovih je dana, prema navodima izvora Daily Maila, u nekoliko navrata posjetila Kensigtonsku palaču, iz čega se da zaključiti kako je upravo njoj Kate povjerila zadatak kreiranja zadivljujućeg izdanja na velikoj proslavi.

Na nedavnoj karipskoj turneji, Kate je osvanula u dvije haljine s potpisom Alexandera McQueena, a posebnu pažnju osigurala je čipkastim modelom zahvaljući kojem je zaradila usporedbe sa izdanjem kraljice Elizabete iz 1954. godine.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia