ZA SVAKOG PONEŠTO

Zara lansirala svoju prvu liniju donjeg rublja: Pogledajte sve komade iz kolekcije

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 23.10.2020 12:32
  • Objavljeno 23.10.2020 u 12:32
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Poput brojnih high street brendovima španjolska Zara također se odlučila pozabaviti kreiranjem linije donjeg rublja kojom su ove sezone obogatili svoju postojeću ponudu na policama trgovina

Pod nazivom 'The Female Gaze', mnogim ženama omiljeni high street brend Zara predstavio je svoju prvu kolekciju donjeg rublja kojom žele doći do najosobnijeg dijela ljepote. Spomenuta kolekcija podijeljena je u tri kategorije koje se odnose na ženstveno donje rublje, 'kućnu odjeću' u znaku pidžami te rublja čija je zadaća oblikovanje tijela koja će učiniti da se unutarnja ljepota žene odrazi izvana.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Za kampanju u cilju predstavljanja svoju novu modnu liniju, Zara je angažirala poznatu fotografkinju, Nizozemku Annemarieke Van Drimmelen ispred čijeg su objektiva pozirale različiti modeli noseći komade iz Zarine kolekcije donjeg rublja dizajnirane na način da se prilagodi potrebama svake žene, njezinom stilu i onome što želi nositi i kako se želi osjećati.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Dizajnirana s velikim fokusom na udobnosti, kolekcija donjeg rublja s potpisom Zara izrađena je u razrađenim tehnikama i plemenitim tkaninama poput svile, vune i pamuka uz lagani til koji pruža dojam eteričnosti i prirodne senzualnosti žene.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Paleta boja Zarine linije donjeg rublja temelji se na osnovnim bojama - bež, žuto smeđoj, prašnjavo ružičastoj, crnoj i smeđoj boji čokolade s čipkom, tilom i satenskim završnim obradama koje uvijek podižu konačan rezultat. Nova kolekcija ženskog donjeg rublja iz Zare upotpunjuje sve brižne reference ovog španjolskog brenda, a cijene komada iz nove kolekcije kreću se od 100 do 700 kuna.

  • +102
  • +99

Zarina kolekcija donjeg rublja

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo