U ZNAKU KOŽE

Modne ovisnice ne mogu joj odoljeti: Ova Zarina suknja od 180 kuna svaki put se uspije rasprodati

13.10.2020 u 13:00

Bionic
Reading

Poznati high street brendovi posljednjih sezona u svoju bogatu ponudu često uvrštavaju modele takozvanih suknja-hlača, popularno zvanih skorts, a mnogima omiljenoj španjolskoj Zari ove je sezone pošlo za rukom lansirati verziju koja se nedugo nakon vraćanja u prodaju uspjela nanovo rasprodati

Riječ je o modelu koji se u prodaji nalazi po cijeni od 180 kuna i koji je dijelom velikog sezonskog trenda odjevnih komada od kože. U primamljivoj maslinastozelenoj nijansi, Zarin model suknja-hlača ističe se detaljem visokog struka i velikih džepova na prednjoj strani bedara, a zahvaljujući umjetnoj koži izgleda luksuzno.

Sve to uz prihvatljivu cijenu učinilo ju je jednim od najpopularnijih komada iz aktualne ponude brenda nastalog pod okriljem španjolske grupacije Inditex, a koliko je popularna, dovoljno govori podatak da se od lansiranja zbog velikog interesa modnih ovisnica nekoliko puta vraćana u prodaju zbog rasprodanih zaliha.

Kao što ju je Zara predstavila na svojim stranicama, ovaj poseban model suknja-hlača idealno će pristajati s bazičnim komadima poput bezvremenske crne dolčevite u paru s čizmama trendovske siluete za besprijekoran jesenski stajling.