STANI PA GLEDAJ!

Zar ne izgleda vraški dobro za ženu od 61 godine?

05.11.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Za Christie Brinkley ste do sada već vjerojatno čuli jer ova bivša manekenka ne prestaje izazivati divljenje svojim nevjerojatno mladolikim izgledom

Christie Brinkley ponovno je uspjela zadiviti sve oko sebe na premijeri nove serije televizijske kuće USA Network. U crnoj mini haljini, koja je preko suknje imala perje, Christie se razmetala svojim vitkim nogama, koje, morate priznati, izgledaju vraški dobro za 61-godišnju ženu. Lijepa haljina dugih rukava s potpisom je brenda Elizabeth and James, iza kojeg stoje slavne blizanke, glumice Mary-Kate i Ashley Olsen.

Uzmemo li u obzir to da je radila neke veće estetske zahvate na licu, koje ne želi priznati, vitke noge u svojom godinama nije mogla dotjerati do savršenstva bilo kakvim operacijama. Izgleda da je prezgodna majka dviju odraslih kćeri i sina jednostavno dobila čarobnu kombinaciju dobre genetike i navike da se brine o sebi živeći zdravim životom, a da bi što dulje izgledala ovako, počela je razvijati i koristiti razne kreme i serume.


Tako u posljednje vrijeme na sva zvona oglašava kremu za lice Recapture 360 i serum za područje oko očiju Refocus te tvrdi da njihovim korištenjem u četiri tjedna koža postaje glađa i čvršća. Prije nekoliko dana čak je na svome profilu na Instagramu objavila fotografiju prije šminkanja za nastup u jednoj emisiji i tvrdila da na licu nema ništa osim spomenutih proizvoda. Nakon nekih negativnih komentara Christie je dala nekoliko savjeta te sve podsjetila kako smatra da je sunce, uz neprirodne utjecaje iz okoline, najveći faktor koji utječe na prerano starenje kože.