NESTVARNO LIJEPA

Zar ne izgleda božanstveno u bijelom bikiniju?

19.08.2015 u 16:32

Alessandra Ambrosio

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Victorijin anđeo Alessandra Ambrosio trenutno se s obitelji odmara na otoku Mikonos, ali to je nije spriječilo da još jedanput pokaže zanosno tijelo zbog kojeg se proslavila

Brazilska ljepotica zasigurno je plijenila pozornost u mini bikiniju čiji će gornji dio biti veliki modni hit i idućeg ljeta. Umjesto popularnih resica, grudnjak minijaturnog bikinija preplanule Alessandre prekriva čipka

Romantičan, ali prije svega seksi kupaći kostim naglasio je savršenu liniju slavne manekenke koja je uhvatila nekoliko slobodnih dana i odmara se u Grčkoj. 34-godišnja majka dvoje djece fotografijama je pokazala kako se zabavlja na odmoru jer na jednoj fotki uživa u jedrenju na dasci, dok na ostalima pozira i mami uzdahe isklesanim tijelom.

Uz jednu od fotografija, Alessandra je napisala: 'dobro jutro, sunce' te svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama, kojih ima gotovo 4.5 milijuna, otkrila da se trenutno nalazi na Mikonosu.

Nije čudno da se rado hvali savršenim tijelom jer ulaže puno truda u svoj izgled. Velika je obožavateljica teretane u kojoj redovno vježba. Njezino tijelo čak je bilo dovoljno vitko i seksi dok je bila trudna 2001. godine te je nastupala na Victoria's Secret modnoj reviji. Ale, kako je prijatelji zovu od milja, na svojem blogu napisala je da je važno raditi različite vrste vježbi. Tako postiže da je baš svaki centimetar njezina tijela utegnut i fit. Uz vježbe u teretani kombinira, capoeiru, jogu, pilates i balet koji joj omogućuju elegantno tijelo kakvo imaju profesionalne plesačice. Uz toliko vježbanja može si priuštiti barem malo obilniji doručak. Kaže da voli japansku kuhinju, a za doručak rado jede jaja, muffine, kavu i voće.