NIJE MOGUĆE

Zar je netko uspio nadmašiti Kate Middleton?

23.01.2015 u 11:52

Bionic
Reading

Najomiljenija članica kraljevske obitelji već je neko vrijeme modna ikona, no čini se da je dobila žestoku konkurenciju

Kate Middleton, vojvotkinju od Cambridgea, s trona za najbolje odjevenu trudnicu svrgnula je glumica Keira Knightley

Keirine šarmantne kombinacije koje je isfurala u trudnoći totalno su oduševile Britance pa su je u nedavnoj anketi web stranice brenda dječje odjeće My1stYears.com proglasili trudnicom s najviše stila.

Laskava titula sigurno je razveselila 29-godišnju zvijezdu koja je ove godine nominirana za Oscara kao najbolja sporedna glumica za ulogu u filmu 'Igra oponašanja' s Benedictom Cumberbatchom.

Keira je u toj anketi bila prva s čak 26 posto glasova, a druga je bila Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea koja će u travnju roditi drugo dijete.

'Bili smo iznenađeni Keirinom pobjedom jer britanska javnost jako voli vojvotkinju od Cambridgea. Ali Keira je pokazala da ima sjajan stil te nas svaki put iznenadi svojim sjajnim kombinacijama', rekao je glasnogovornik brenda.

Među prvih deset najbolje odjevenih budućih mama su: Jacqueline Jossa iz serije 'EastEnders', Frankie Bridge, Abbey Clancy (supruga nogometaša Petera Croucha), zaručnica Benedicta Cumberbatcha Sophie Hunter, američka glumica Zooey Deschanel, Isla Fisher i Helen Flanagan.