SVI SE ŽALE

Zar je i ona takva?

19.01.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Za sedamnaestogodišnju pjevačku senzaciju s Novog Zelanda, počelo se pričati da se ponaša kao prava diva

Lorde, autorica hita Royals, opterećena je svojim izgledom, iako druge kritizira zbog toga, prenosi Showbizspy.

'Ona je prava mala diva. Misli da je iznad svih i druge stalno optužuje da su površni i iskorištavaju svoj seksi izgled kako bi se proslavili. A ona je ta koja je opsjednuta time kako izgleda. Ako nije zadovoljna kako su je uredili, nastaju veliki problemi. Ljude koji su bili zaduženi za njezinu kosu i make-up na snimanju novog spota, dovela je do ruba živčanog sloma. Uopće nije željela razgovarati s njima', kaže jedan izvor.

Lorde se već zamjerila i Seleni Gomez koju je naljutila Lordeina izjava da Selena i mnoge mlade pjevačice nisu iskrene u svojim pjesmama. U jednom intervjuu 17-godišnja Lorde rekla je za Seleninu pjesmu 'Come And Get It' da je antifeministička te da daje krivu poruku mladim fanovima.

Lorde se u posljednje vrijeme druži s Taylor Swift koju je također 'oprala' u jednom intervjuu, da bi svoje mišljenje o njoj, sudeći po svemu, kasnije promijenila.

'Taylor je nenadmašna u nastupima uživo. Ljudi ne znaju koliko je teško održati koncert na stadionu, a njoj to tako dobro ide. Oduševila me', rekla je Lorde.

Mislite li da se Lorde zbilja ponaša kao mala diva?