'HARRY POTTER I DAROVI SMRTI 1. DIO'

Započinje nova avantura Harryja Pottera

11.11.2010 u 09:41

Bionic
Reading

Dugoočekivani nastavak sedme po redu avanture omiljenog čarobnjaka koja će biti ispričana u dva dijela stiže u domaća kina pod nazivom 'Harry Potter i darovi smrti 1. dio'

Kao što je poznato svim fanovima knjiga J. K. Rowling, u prvom djelu Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju otkriti i uništiti tajnu Voldemortove besmrtnosti. Sami, bez vodstva svojih profesora i zaštite profesora Dumbledorea, troje prijatelja mora se osloniti jedno na drugo, sad više nego ikad… U međuvremenu, svijet čarobnjaka postao je opasno mjesto za sve protivnike Gospodara Tame.

Rat kojeg su se dugo pribojavali počeo je, pred smrtonošama nitko nije siguran. Oni još uvijek traže ono najvrednije – Harryja Pottera. Odabrani postaje progonjeni, a Voldermort ga želi živog…

U potrazi za horkruksima, Harry otkriva gotovo zaboravljenu legendu o darovima smrti. Ako se legenda pokaže istinitom, mogla bi Voldemortu osigurati apsolutnu moć. Harry se približava zadatku za koji se spremao od trenutka kad je stupio u Hogwarts – konačnom obračunu s Voldemortom.

Što nas još čeka u ovom velikom filmskog spektaklu koji režira David Yates i mnoge druge zanimljive stvari možete saznati i na našem podsajtu o filmu. Avantura je započela.