KARIPSKA PRINCEZA

Zanosna Rihanna otkrila svoje čari za Vogue

17.03.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Pjevačica Rihanna dobila je priliku osvanuti na prestižnoj naslovnici kultnog časopisa Vogue i pokazala da je itekako zaslužila tu priliku koja se nudi samo najboljima

Ljepotica s Barbadosa pozirala je najpoznatijoj svjetskoj fotografkinji Annie Leibovitz. Pred njenim se objektivom karipska princeza prepustila pijesku i valovima te pokazala svoju zavodljivu ženstvenost.

Atraktivni editorijal snimljen je za travanjsko izdanje američkog Voguea kao savršena najava za nadolazeće toplije dane. U narančastom kupaćem kostimu dvadesettrogodišnja pjevačica s Barbadosa izgleda bolje no ikad, a za to je, kako sama priznaje, zaslužna njezina prva filmska uloga.

Film u kojem će glumiti uz Liama Neesona očekuje se u kinima tek u proljeće iduće godine, no za ulogu specijalistice za oružje Rihanna je itekako morala proraditi na liniji te se pomiriti s činjenicom da više nije šesnaestogodišnje čudo od djeteta koje može jesti što god mu padne na pamet (što bi, ako se nju pita, bila tjestenina i junk food).

Trenerica Ary Nunez podvrgnula ju je napornom režimu da bi je učvrstila, a aerobne vježbe morala je raditi s utezima na rukama. Čini se da nije bilo jednostavno raditi s njom jer, kako sama priznaje, ne voli vježbati. 'Mrzim ići u teretanu i klasične treninge. Nervira me sve što je očito, poznato, dio rutine. Vježbanje mi jako brzo dosadi', otkrila je Rihanna u ekskluzivnom intervjuu za Vogue.

Tijelo Amazonke za kojim uzdišu muškarci i žene diljem svijeta stvaralo joj je dosta problema. 'Po prvi put u životu ne želim se riješiti oblina. Preko praznika i na snimanju filma shvatila sam da konačno volim svoje tijelo i, iako nije savršeno, jednostavno se osjećam seksi. Samo se želim učvrstiti, zdrava sam i ugodno se osjećam u njemu te ću sada u potpunosti uživati u tome!'