JOŠ SU I U TRENDU

Niste jedna od onih koja voli pokazivati svoja stopala ljeti: Ovo su modeli cipela u kojima ćete izgledati jednako efektno

23.05.2020 u 20:01

Bionic
Reading

Dok neki s dolaskom toplijih dana jedva čekaju uskočiti u sandale, natikače i ostalu ljetnu obuću, postoje oni koji nerado pokazuju svoja stopala. Koji god da je razlog vaše nelagodnosti u otvorenim cipelama, donosimo vam pregled ljetne obuće u kojoj će vaša noga svejedno disati za vrijeme velikih vrućina

Bilo da se radi o neuspješnoj pedikuri, nenalakiranim noktima na nožnim prstima ili jednostavno empatiji prema nošenju otvorene obuće ljeti, mnoge se žene okeću alterantivnim rješenjima.

Zahvaljujući ravitku modne industrije, ovakve situacije više ne stvaraju problem. Mnogo je tipova ljetne obuće u kojima ćete zablistati uz suknju, haljinu ili ostalu laganu odjeću, a pritom ne pokazujući otvorena stopala.

Mi vam u nastavku donosimo par zgodnih prijedloga obuće koja je voljena u ljetnim mjesecima, a takvih modela trenutno ima na svakom kutku u raznim dezenima, bojama i materijalima.

Jedan od najpopularniih modela svakako su špagerice. Ova efektna ljetna odjeća prigodna je za dnevne ili večernje stajlinge, a u njoj ćete istovremeno izgledati jako chic i ležerno. Postoje modeli sa zatvorenim prednjim dijelom stopala, pa se tako na tržištu mogu naći ravne špagerice s povezom oko gležnja ili pak cijele zatvorene zajedno s petom. Slični modeli postoje u varijantama s visokom potplatom.

Ovogodšnji trend rupičaste obuće također je brzinom munje dobio brojne ljubiteljice.

Balerinke možda nisu najsretnije rješenje jer u njima noga neće disati za vrijeme velikih vrućina, ali su svakako efektna alternativa tenisicama koje ne možete nositi na nešto elegantniju odjeću ljeti.

Ravne sandale u rimskom stilu nude se i u modelima koje ne otkrivaju prste, što će sigurno oduševiti sve one koji ljeti muku muče s pronalaskom sandale za svoje potrebe.

Oduševit će vas i velik izbor natikača koje su u prednjem dijelu potpuno zatvorene pa vam noga može slobodno biti na svježem zraku, dok istovremeno ne morate pokazivati svoje prste.

High street brendovi izbacili su u proljetno- ljetnim kolekcijama brojne varijante od pletiva, kože, samta, platna, izbor je zbilja velik.

  • +10
Cipele sa zatvorenim prstima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo