VOJVOTKINJIN EFEKT

Zaljubljenice u modu poludjele za stajliš maskama cvjetnog uzorka kakve nosi Kate Middleton

12.08.2020 u 09:04

Bionic
Reading

Dobro je poznato da sve što odjene Kate Middleton, jedna od najomiljenijih članica engleske kraljevske obitelji, izazove pomutnju među trendsetericama

Tijekom karantene vojvode od Cambridgea su se baš poput drugih građana povukli u svoje domove otkuda su s javnošću komunicirali putem videpoziva.

Usprkos što globalna pandemija još ne pokazuje znakove slabljenja, princ William i Kate Middleton polako se vraćaju svojim kraljevskim obvezama, pa su nedavno posjetili Sheffield gdje su razgovarali sa siromašnim obiteljima.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dakako, sve se odvijalo uz visoke mjere opreza poput distanciranja i obaveznog nošenja maski, pa se i Kate prvi puta u javnosti 'zamaskirala'.

Uvijek sjajno odjevena vojvotkinja i masku je pomno odabrala: riječ je o efektnom modelu od pamuka tzv. Liberty Pepper cvjetnog uzorka brenda dječje odjeće Amaia London čija je cijena 125 kuna.

Trendi pamučna maska koja sadrži sadrži i sloj od 50 gr TNT filtra radi dodatne sigurnosti bio je savršen dodatak njezinom jednostavnom i elegantnom bijelom stajlingu.

Posve očekivano Kateina je maska postala najpoželjniji detalj pa je, kako je izvijestila globalna tražilica Lyst, pretraživanje za ovom cvjetnom maskom za samo 24 sata naraslo za nevjerojatnih 185 posto! Elegantna cvjetna maska rasprodala se u rekornom roku, no dobra je vijest kako isti brend u svojoj ponudi ima još nekoliko neodoljivih varijanti koje će se ni ne sumnjamo svidjeti trendsetericama. Sudeći po svemu, tzv. 'Kate efekt' još ne pokazuje znakove slabljenja.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Maske su postale najpopularniji modni detalj 'novog normalnog', a zaljubljenice u modu poput Michelle Pfeiffer, Alessandre Ambrosio ili Katie Holmes nisu odoljele stajlinge začiniti cool varijantama poput onih s točkicama, animal uzorcima, prugicama....

Osim što ih možete i sami sašiti, neodoljivih nemedicinskih, odnosno perivih maski možete pronaći i u ponudi domaćih proizvođača poput Diademe, Varteksa, Galeba, MTČ-a...

  • +6
Maske za lice Izvor: Promo fotografije / Autor: Diadema