NEMA SUMNJE

Zaljubljen je preko ušiju, siguran je da je ona prava

07.04.2014 u 11:46

Bionic
Reading

Glumac Johnny Depp zaručio se s Amber Heard koju je u intervjuu za NBC-ovu emisiju 'Today' nazvao najslađom južnjačkom ljepoticom baš dobrom za njega

Pedesetogodišnji glumac Johnny Depp potvrdio je tu vijest tek sada iako je danima ranije na njegovoj ruci uočen zaručnički prsten što je potaknulo nagađanja da se zaručio s Heard.

Amber Heard, 27-godišnja glumica iz Texasa, glumila je s Deppom 2011. godine u filmu 'The Rum Diary'. Sljedeće godine Depp se rastao od svoje dugogodišnje partnerice, francuske glumice Vanesse Paradis s kojom ima dvoje djece.


Depp, koji trenutačno promovira svoj znanstveno-fantastični film 'Transcendence', u intervjuu je Amber nazvao odličnom i vrlo inteligentnom djevojkom, 'preciznom i oštrom kao čavlić'.

Američki časopis OK! piše kako je njegova zaručnica trudna. Amber je nedavno otkrila da će postati mama, a ona i Johnny su presretni zbog toga. Šuška se da prije dolaska prinove planiraju uploviti u bračnu luku, a Amber ima podršku i Johnnyjeve majke.

Deppova mama se nada kako će još jednom postati baka. Već je nekoliko puta rekla da sanja o tome da dobije još jednog unuka, a onda može mirno umrijeti.