nedavno je tvrdila da nije njezina

Nakon što je izgubila na sudu Amber Heard prodala je prekrasnu kuću u Kaliforniji i dobro zaradila

1/32

Kuća Amber Heard

Glumica Amber Heard prodala je svoju kuću u dolini Yucca za 1,1 milijuna dolara. Ovu prekrasnu nekretninu kupila je za 570 tisuća dolara prije samo tri godine. Smještena u pustinji Mojave, kuća ima 3 spavaće sobe i 3 kupaonice te garažu za 3 automobila. Sa stražnje strane kuće nalazi se most koji vodi do planinske sjenice, savršene za popiti čašu vina i uživanje u pogledu na prekrasan krajolik. Luksuzna nekretnina ima luksuzno opremljenu kuhinju, prekrasne drvene podove, masivni namještaj i surround sistem te klimu u cijeloj kući.

Za ovu nekretninu Amber je donedavno tvrdila da nije njezina, a kupovina kuće bila je povezivana sa sumnjivom kupnjom preko anonimne zaklade. Strani mediji tvrde da su stupili u kontakt s novim vlasnikom vile koji tvrdi da je kupnju kuće obavio preko agenata koji rade za Amber, ali da nikad nije ništa dogovarao izravno s njom. Kako god, Ambr se nakon presude za klevetu u korist Johhnyja Deppa našla u nepovoljnoj financijskoj situaciji.

Naime, porota je jednoglasno odlučila u korist Deppa. Uz to glumcu je dodijelila 15 milijuna dolara - 10 milijuna dolara odštete i 5 milijuna dolara kaznene odštete, iako je drugu isplatu sudac smanjio na 350 tisuća dolara po zakonu savezne države Virginije. Heard je dobila relativno beznačajnih 2 milijuna dolara odštete, a svom bivšem suprugu nakon sudske parnice dužna je 8,35 milijuna dolara.

Kuća Amber Heard

Kuća Amber Heard

Izvor: Profimedia / Autor: CRMLS via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
  • Autor: M.D.
  • Objavljeno 01.08.2022 u 19:19