'U MODI SU ZRELE ŽENE'

Zaigrana Anđa Marić u šarenom izdanju

18.06.2014 u 12:27

Anđa Marić zaigrana i predivna

Izvor: Promo fotografije / Autor: PR fotografije Fashion.hr

Bionic
Reading

Mornarski uzorci i prugice u geometrijskim patchwork varijantama obilježili su ovosezonsku cruise kolekciju dizajnera Zorana Aragovića koji se krije iza brenda BiteMyStyle. Kolekcija koju će prikazati na nadolazećem Perwoll Fashion.hr Cruise Collectionu iznimno je nosiva, prilagođena krojem i vrstom tkanina upravo ljetnom vremenu

BiteMyStyle Cruise nadopunjuje i kolekcija torbica, od velikih komada idealnih za plažu do onih za večernje partyje.

'Materijali koje sam koristio su uglavnom pamuk i viskoza. It komadi koji dominiraju mornarskom temom su suknje midi dužine cvjetnih motiva te kratke košulje u formi crop topa, idealne za kombinacije sa suknjama i kratkim hlačama', opisao je svoju cruise kolekciju Zoran Aragović.


Zaštitno lice kampanje Anđa Marić savršeno je utjelovila ženu za koju BiteMyStyle dizajnira - samosvjesnu, modernu te ženu koja modu shvaća kao igru i zabavu jer je upravo ljeto idealno za modne igre.

'U Zoranovim kreacijama osjećam se posebno jer mogu svaki dan biti nešto drugo. Zabavne su i vesele, a za mene je to moda. S druge strane, izuzetno sam počašćena time što s 37 godina snimam modnu kampanju. Presretna sam što su opet u modi zrele žene, a ne samo tinejdžerice', izjavila je Anđa Marić na snimanju kampanje.

Ivana Bilandžija Billy, stručnjakinja za šminkanje Illamasque, u cruise kampanji Zorana Aragovića naglasila je klasičan pin-up look jakim koloritima karakterističnim za estetiku dizajnera, kao i Illamasque. Frizuru je osmislila Katica Topčić za brend Kevin Murphy, kojoj nije bilo teško pronaći inspiraciju. 'Kosu sam prije svega prilagodila modelima i poigrala se umecima u boji u skladu s bojama na odjeći te mokrim, morskim izgledom kose', kazala je Katica Topčić.

Najznačajniji modni događaj ljeta, Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U romantičnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova, na Tomislavovom trgu, u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije. Revija Zorana Aragovića na rasporedu je u subotu 28. lipnja.