U ŠIBENIKU

Zadranka Monika Vojvodić pobijedila na izboru World Top Model Croatia

15.09.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Natjecanje za prestižnu titulu World Top Model Croatia 2019., spektakularna karavana mode, ljepote, umjetnosti i glazbe, održala se 14. rujna na bazenu Marina Frapa u resortu Rogoznica

Izabrana je pobjednica izbora World top Model Croatia, koja će sve hrvatske modele predstavljati na svjetskom izboru World Top Model u Monte Carlu, u prosincu ove godine.

World Top Model nije klasičan izbor ljepote. U izboru World Top Model Croatia sudjeluju isključivo djevojke, modeli s iskustvom u modelingu, predstavnice modnih agencija Hrvatske.

  • +26
Šibenik: Monika Vojvodić pobjednica je izbora World Top Model - Croatia 2019 Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Među 12 finalistica koje su na ovaj izbor poslale njihove matične modne agencije, pobjednica je mlada Monika Vojvodić iz Zadra, titulu prve pratilje osvojila je Ivona Gradečak iz Vinkovaca, a druga pratilja je Maria Magdalena Koprek iz Varaždina.

U međunarodnom žiriju kojim je predsjedao vlasnik svjetske licence World Top Model, bili su nekoliko modnih dizajnera, strani fotografi i predstavnici sponzora.

U glazbenom dijelu programa nastupili su David Temelkov, Dora Škender i Iggy Popović.

Domaćim ljepoticama pridružile su se i specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Direkcija izbora World Top Model Croatia, pod vodstvom Roberta Šerbeca, koja ove godine slavi jubilarnu 5. obljetnicu, priredila je pravi spektakl, a vlasnica licence za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiri prepoznao Moniku kao vrhunskog modela.