MODNO USKLAĐENI

Zadnji Božić u Bijeloj kući: Melania objavila blagdansku fotografiju s Trumpom, a svima su za oči zapeli njihovi stajlinzi

19.12.2020 u 16:51

Bionic
Reading

Iako se potajno veseli trenutku kada će konačno napustiti Bijelu kuću i više se ne osvrnuti, američka prva dama Melania Trump trudi se ispoštovati protokol i sve dužnosti koje se od nje očekuju pa je tako nedavno objavila jednu od posljednjih fotografija iz Bijele kuće. Riječ je o blagdanskoj fotografiji na kojoj pozira s predsjednikom, a kojom je svim američkim građanima i pratiteljima poželjela sretan Božić

Dok njezin suprug Donald Trump negoduje te iz dana u dan ne prestaje govoriti kako su namješteni američki izbori na kojima je izgubio protiv kandidata Joea Bidena, prva dama ne gubi vrijeme. Melania Trump navodno ne može sakriti veselje zato što uskoro napušta Bijelu kuću.

No, unatoč svemu maksimalno se trudi ostaviti doba dojam u javnosti. Nedavno je okitila svaki kutak Bijele kuće te je sudjelovala u tradicionalnoj blagdanskoj humanitarnoj akciji američkih marinaca, a sada je svim svojim pratiteljima na društvenim mrežama poželjele sretne blagdane.

Na svom službenom Instagram i Twitter profilu Melania je objavila božićnu razglednicu na kojoj ona i Donald Trump poziraju modno usklađeni, u elegantnim smokinzima.

'Sretan Božić od predsjednika Trumpa i prve dame Melanije', napisala je Melania, a fanovi su odmah uočili njihove identične stajlinge.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Jacquelyn Martin / AFP / Profimedia

Oduševljenih reakcija nije nedostajalo. Mnogi su pisali kako su Trumpovi njihov omiljen predsjednički par te kako im je žao što odlaze iz Bijele kuće, a bilo je i onih koji se nisu mogli načuditi Melanijinoj ljepoti i gracioznosti. Uskoro bivša prva dama u travnju je proslavila 50. rođendan, a na izgledu bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe.

Blagdansku fotografiju je snimila fotografkinja Bijele kuće Andrea Hanks 10. prosinca, na dan kongresne božićne zabave Bijele kuće, piše New York Post.

Predsjednički par nije pozirao za tradicionalnu božićnu fotografiju prošle godine, dok su je 2018. i 2017. objavili. Melania se prije ovoga na društvenim pohvalila videom okićene Bijele kuće