MOGLA JE I BEZ OVOGA

Trudi se otići sa stilom: Na jednom od svojih posljednjih angažmana Melania Trump je izgledala odlično, no javnost joj je zamjerila ovaj potez

16.12.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Nakon što je uskoro bivša prva dama Amerike Melania Trump razveselila brojne mališane poklonima na tradicionalnom blagdanskom darivanju 'Toys fot Tots', koje svake godine organiziraju američki marinci, nastavila je sa službenim angažmanima u duhu blagdana te je posjetila dječju bolnicu kako bi malenim bolesnicima čitala božićnu priču

Nakon posjeta vojnoj bazi Anacostia-Bolling, u kojoj je sudjelovala na blagdanskom darivanju što ga organiziraju američki marinci, Melaniju Trump dočekali su mališani u dječjoj bolnici u Washingtonu. Svake godine u ovo vrijeme prva dama čita božićne priče najmlađim bolesnicima, no ove godine su zbog pandemije poduzete mjere predostrožnosti pa je s prvom damom u prostoriji bilo svega dvoje djece dok su ostali slušali priču putem videoprijenosa.

Lijepoj Slovenki ovo je jedno od posljednjih odrađenih službenih angažmana. Naime 20. siječnja, kada je službeno zakazana inauguracija novog predsjednika Joea Bidena, Melania će odraditi sve dužnosti prve dame.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Jacquelyn Martin / AFP / Profimedia

Iako ne može dočekati da se vrati životu koji je poznavala prije nego što je preselila u Bijelu kuću, Melania se svim silama trudi otići sa stilom. Do posljednjeg trenutka drži se svog provjerenog modnog stila koji je u dogovoru sa svojim stilistom osmislila još tijekom Trumpove prve predsjedničke kandidature.

Za posjet oboljelim mališanima Melania je odabrala prekrasan tirkizni kaput od brušene kože koji se veže u struku te predstavlja njen zaštitni znak, a uskladila ga je s tamnozelenim štiklama, kojih se rijetko kad odriče.

Ipak, jedan je detalj njen stajling bacio u drugi plan. Melaniju je javnost na društvenim mrežama osudila zbog toga što se odbila držati propisanih epidemioloških mjera. Za vrijeme čitanja božićne priče Melania je skinula zaštitnu masku s lica, čime je direktno ugrozila već dovoljno krhko zdravlje oboljele djece.