NESTRPLJIVA

Melania Trump ne gubi vrijeme: Već je posjetila školu na Floridi u koju bi njezin sin trebao krenuti već od veljače

14.12.2020 u 13:52

Bionic
Reading

Uskoro bivša prva dama Amerike čini sve kako bi se njezin život nakon odlaska iz Bijele kuće posložio onako kako ona želi. Tako je proteklih dana, navodno, posjetila privatnu školu na Floridi u koju planira upisati svog sina Barrona

Iako je još uvijek formalno prva dama SAD-a te obavlja posljednje zakazane protokole i zadatke vezane za politiku, Melania Trump svaki slobodan trenutak koristi kako bi što bolje i pomnije isplanirala život nakon odlaska iz Washingtona. Dok njezin suprug negoduje, traži poništenje izbornih rezultata, govori o krađi glasova te jasno daje do znanja da se nije pomirio s gubitkom, supruga Melania ima pametnijeg posla.

Naime lijepa Slovenka brine se za to da njihovo imanje na Floridi uskoro bude spremno za dolazak cijele obitelji. Isto tako, jako je zainteresirana za buduće obrazovanje svog sina.

  • +6
Melania i Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: Cheriss May / ddp USA / Profimedia

Njezin 14-godišnji sin Barron uskoro bi trebao krenuti u 9. razred, po američkim obrazovnim standardima. Kako će se uskoro morati odseliti iz glavnog grada, a kao mjesto u kojem se namjeravaju skrasiti obitelj Trump odabrala je Floridu, Melania je na vrijeme krenula u razgledavanje obližnjih škola.

Najizgledniji izbor je škola Pine Crest u Fort Lauderdaleu, udaljena 40-ak minuta od Trumpovog imanja Mar-a-Lago. Školarina za godinu dana iznosi 35 tisuća dolara.

Prva dama ovih je dana, navodno, posjetila školu kako bi se uvjerila u visoke standarde te porazgovarala s vodstvom. Ako ovo bude njezin konačan odabir, njezin bi Barron početkom veljače trebao krenuti u novu školu, doći među nove vršnjake i započeti novo poglavlje.

To znači da najmlađi Trumpov sin neće završiti ovu školsku godinu u St. Andrew’s Episcopal School u Marylandu, koju pohađa od rujna 2017. Bitna je ovo razlika otprije četiri godine, kada je brižna majka Melania odlučila ostati u New Yorku sve dok njezin miljenik nije završio 5. razred osnovne škole. Tek naknadno doselila se u Bijelu kuću.

  • +3
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia