CYBER MONDAY

Zadnja prilika za dobar šoping! Provjerili smo u kojim trgovinama još danas traju sniženja i gdje su najbolji popusti

30.11.2020 u 11:42

Bionic
Reading

U petak je diljem svijeta zavladala šoping groznica koja traje sve do danas. Cyber Monday zadnja je prilika da ugrabite nove krpice po super cijenama i osvježite svoj ormar. U pojedinim trgovinama još uvijek traju odlični popusti, a mi smo saznali o kojim je trgovinama riječ i gdje se najviše isplati 'odriješiti kesu'

Zadnji vikend u studenom mnogi diljem svijeta iščekuju cijele godine. U vikendu Black Friday, koji obično traje od petka do ponedjeljka, odnosno Cyber Mondaya, mogu se pronaći najpovoljniji proizvodi pa napokon možete kupiti sve ono što već dugo 'skenirate' pogledom, ali jednostavno je bilo preskupo za vaš novčanik.

Zaista je moguće pronaći super akcije, no prije nego što bacite novac na nešto što vam ne treba, razmislite o investiranju u komade koji će uvijek biti nosivi i in, bez obzira koliko se brzo trendovi mijenjali. Kako pametno šopingirati i ne kupiti nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti, saznajte OVDJE.

U većini trgovina još samo danas traju luda sniženja pa vam je ovo zadnja prilika da se počastite s nekoliko novih modnih poslastica bez grižnje savjesti! No pitanje je - gdje šopingirati i gdje se najviše isplati potrošiti novac?

Neke trgovine, poput Zare i Pull & Beara, koje su s popustima počele dan prije Crnog petka, ranije su i završile s njima pa njih danas možete zaobići, no u nekim trgovinama još uvijek traje šoping groznica.

Mango

Španjolski brend Mango svojim posjetiteljima nudi 30 posto popusta na cijelu kolekciju uz kod CYBER20. To znači da možete ugrabiti sve iz aktualne, ali i ljetne kolekcije koja je već snižena, a na pojedine artikle Mango je osigurao popuste i do 50 posto. Zvuči primamljivo? Nama da!

  • +18
Komadi s potpisom Manga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Reserved

U trgovinama i na web stranici Reserveda čeka vas sniženje od 20 posto na novu kolekciju, a koja je zaista genijalna. Ukoliko kupujete online, što se u ovim danima pandemije čini kao puno bolja ideja, sve što trebate napraviti jest ukucati kod CYBERHR i iznos vaše košarice snizit će se za 20 posto.

& Other Stories

Sve popularniji high street brend na našim prostorima & Other Stories za ovaj je dugo očekivani ponedjeljak pripremio popuste do 50 posto na odabrane proizvode.

Topshop

Moramo priznati da nas je Topshop oborio s nogu svojim popustima. Popularni high street brend snizio je cijelu svoju ponudu do čak 80 posto, a svi koji danas nešto kupe ulaze u bubanj za jednu od nagrada. Zanima vas o kojim nagradama je riječ? Deset izvučenih sretnika osvaja 1000 funti, što je oko 8400 kuna.

H&M

Zasigurno jedna od najisplativijih destinacija za šoping na Cyber Mondayu je H&M jer svojim vjernim kupcima nudi popust do čak 60 posto. H&M je u četvrtak skromno počeo sniženja, ponudivši 20 posto uz kod koji je bio vidljiv tek kada skinete njihovu mobilnu aplikaciju, no najbolje popuste je, čini se, čuvao za sam kraj. Osim toga, odlična vijest je ta da imate pravo na besplatnu dostavu i besplatan povrat pošiljke.

  • +8
Komadi s potpisom H&M-a Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Asos

Kada čujete za sniženja na Asosu, možda ćete košaricu koju ste napunili u H&M-u ipak ostaviti po strani i pohrliti na tu stranicu, na kojoj je trenutno cijela ponuda snižena do 70 posto. Kao da to nije dovoljno primamljivo, Asos je zaista ovog puta bio darežljiv i na Cyber Monday osigurao kupcima dodatnih 25 posto uz kod STILLGOTIT.

Net-a-Porter

Omiljena šoping destinacija svih zaljubljenika u dizajnerske komade svakako je Net-a-Porter. Ova popularna online trgovina sačuvala je sniženja i tijekom današnjeg dana. Iako su cijene daleko paprenije nego u prethodno spomenutim high street trgovinama, ukoliko si date truda, na Net-a-Porteru zaista možete pronaći isplative ulove, a posebno sada, kada su popusti do 50 posto. Uz svaki artikl stoji zaseban popust koji će se prikazati tek prije zadnjeg koraka - plaćanja narudžbe.

24s

Na francuskoj stranici 24s također ćete pronaći hrpu dizajnerskih, ali i high street komada. Za razliku od Net-a-Portera, 24s nudi nešto niže popuste, ali svejedno vrijedi baciti oko na ponudu. Uz kod BLACKFRIDAY20 imate pravo na popust od 20 posto.

Mytheresa

Zadnja na našoj listi, ali ne i najmanje važna, je online trgovina Mytheresa jer je cijeli svoj sniženi asortiman dodatno snizila za 30 posto. To znači da se popusti zbrajaju, a to nikako ne može biti loša vijest. Ondje ćete pronaći više od 18.000 sniženih artikala koji čekaju da budu kupljeni.

  • +33
Kožne cipele i torbe za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije