ZBOG KARIJERE

Zac uvjeren da mu Vanessa kvari imidž

25.05.2009 u 15:11

Bionic
Reading

Zac Efron, zvijezda teen hita High School Musical, u posljednje vrijeme sve je više uvjeren da za njegovu glumačku karijeru nije dobro ostati u vezi s Vanessom Hudgens, tvrde dobro upućeni izvori

Mladi se par, koji su američki mediji prozvali 'Zanessa', upoznao na snimanju HSM-a, a ljubav se sa seta prenijela i u stvarni život.

Efron (21), koji želi što više ozbiljnijih uloga u Hollywoodu, smatra da se što prije mora udaljiti od slatkastog dječačkog imidža koji je zaradio ulogom Troya u filmskom serijalu High School Musical.

'Zacu su objasnili da, ako želi dobivati više ozbiljnih uloga u budućnosti, treba brzo napustiti imidž tinejdžerske zvjezdice. To se posebno odnosi na njegovu vezu s Vanessom Hudgens, jer kada ih ljudi vide zajedno, odmah ih povežu s likovima Troya i Gabrielle. Osim toga, Vanessa stalno inzistira na zajedničkom životu, no Zac ne dijeli njezino mišljenje. Također, Zacova mama misli da je Zac premlad za takvu ozbiljnu vezu', rekao je dobro upućen izvor.

Zac je, u skladu sa svojom novom glumačkom strategijom, odbio ulogu u remakeu mjuzikla Footloose. Osim toga, čini se da Zac i Vanessa (20) neće zajedno provesti ovo ljeto, iako, kako kažu prijatelji mladog para, Zac užasno pati zbog toga.

Inače, miljenik tinejdžerica će na dodjeli filmskih nagrada MTV-ja uručiti prizanje slavnom komičaru Benu Stilleru kao 'glumcu koji je obilježio generaciju'.

Dodjela MTV-jevih filmskih nagrada održat će se u nedjelju, 31. svibnja.