majice s natpisom

Zaboravite na klasične majice: Ovaj trend zabavljat će nas cijelo ljeto

25.05.2024 u 14:22

Bionic
Reading

Kada isti stil nose Hailey Bieber, Zendaya, Jennifer Lopez i Victoria Beckham, nema sumnje da govorimo o trendu koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku

Klasična bijela majica kratkih rukava možda jest neprolazan trend, no ovo ljeto pripremite se na nešto puno zabavnije. Naime holivudske zvijezde već su pokazale da su trenutno najpoželjnije majice sa zanimljivim natpisima.

Majice s porukama tako se u velikom stilu vraćaju na modnu scenu, a među prvima to je najavio Loewe natpisom 'I Told Ya' za film 'Challengers'.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

U njoj je i izvan filmskog seta osvanula glumica Zendaya, pa je ova majica u samo nekoliko dana od puštanja u prodaju stekla must have status.

Ovom trendu priklonila se i Hailey Bieber noseći skraćeni bijeli T-shirt s natpisom 'Nepo Baby' uz široke hlače s dodatkom efektnog remena te lakirane mokasinke.

Jennifer Lopez izabrala je jednu od popularnijih opcija, bijelu majicu kratkih rukava s natpisom 'Coca Cola', također nošenu u spoju s klasičnim trapericama.

Majice s natpisom popularizirala je i Victoria Beckham, točnije Netflixov dokumentarac o njezinom suprugu Davidu, u kojem je rekla da ju je otac 70-ih vozio u školu u Rolls-Royceu. To je izazvalo velike reakcije javnosti, a ona je na njih odgovorila sarkastičnom majicom s natpisom 'My Dad Had A Rolls-Royce'.

Tu je i njezina sad već slavna majica nošena 2017. s natpisom 'Fashion Stole My Smile', a koju bismo opet mogli vidjeti u skladu s ovim oživljenim trendom popularnim početkom 2000-ih.