RASKOŠNO IZDANJE

Zablistala u bijelom: Amal Clooney servirala holivudski glamur na crvenom tepihu

11.10.2021 u 09:04

Bionic
Reading

Iako se posljednjih mjeseci rijetko viđala u javnosti, zahvaljujući novom redateljskom projektu svog supruga, Amal Clooney ponovno plijeni pozornost na crvenom tepihu

U sklopu ovogodišnjeg izdanja filmskog festivala u Londonu, Clooneyjev novi film 'The Tender Bar' doživio je svoju svečanu premijeru u britanskoj prijestolnici, a kao i na njegovoj američkoj premijeri posebnu pozornost svojim modnim izdanjem očekivano je plijenila njegova supruga Amal.

Britanska odvjetnica libanonskog podrijetla na crvenom tepihu servirala je holivudski glamur u bijeloj haljini presvučenoj sjajnim ljuskicama, a nju je nosila uz raskošan ogrtač od nojevog perja.

  • +8
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Haljinu korzetne podstave, bez dodatka naramenica te s detaljem nabrane tkanine na području struka samo za Amal stvorio je poznati londonski brend 16Arlington, a uz nju nosila je salonke identične boje i blještave naušnice kojim je oplemenila frizuru holivudskih valova.

Film 'The Tender Bar' Georgea Clooneyja ujedno označava i novu filmsku suradnju s Ben Affleckom, a s kojim je prethodno surađivao u nastanku nagrađivanog filma 'Argo' iz 2012. godine.