SLAVNI PAR

Holivudska zvijezda George Clooney otkrio zanimljiv podatak o svojoj djeci

05.10.2021 u 11:58

Bionic
Reading

George Clooney i njegova supruga Amal, istaknuta odvjetnica za ljudska prava, slove kao jedan od najskladnijih parova u Hollywoodu, a slavni se glumac u nedavnom intervjuu raspričao i o svojoj djeci

S velikim je zanimanjem 2014. godine cijeli svijet pratio vjenčanje jednog od najpoznatijih neženja iz svijeta showbizza Georga Clooneyja i lijepe londonske odvjetnice Amal Alamuddin u Italiji.

Slavni par ne krije kako su u tu mediteransku zemlju oduvijek bili zaljubljeni, posebno u bajkovito jezero Cuomo gdje imaju vilu, a čini se da njihovu ljubav dijele i njihovi četverogodišnji mališani, blizanci Elle i Alexander.

Clooneyjevi često borave u Italiji, pa ne čudi kako su i njihova djeca naučila talijanski jezik te su bilingvalni.

60-godišnji glumac nedavno je u razgovoru s E! News' Daily Pop-om otkrio kako Elle i Alexander osim engleskog govore i talijanski jezik.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Blizanci Clooney već su naučili plivati, a pričaju i dva jezika, no tu je, kaže George, i jedan problem.

'Oni tečno govore talijanski, ali Amal i ja ga ne znamo', kroz smijeh je rekao glumac i redatelj. Iako ih slavni tata sudeći prema svemu ipak ne uči stranim jezicima, nešto će ipak naučiti od njega, a što to je otkrila i Amal u intervjuu za Entertainment Tonight

'Zasad ih uglavnom podučavama nekim šaljivim podvalama'. Vidjet ćemo što će se iz toga razviti', rekla je 43-godišnja Amal.

George je na to u svojem stilu rekao: 'Pa, mislim da im se to s vremenom zbilja može isplatiti'.

Dodao je da zbilja uživa učiti svoju djecu raditi stvari koje šokiraju njihovu mamu.

Inače, kako se pisalo, Clooneyjevi su se preporodili kad su se nakon dvije godine odlaska vratili u svoj dom u jezeru Como u Italiji. 'Oni su najnevjerojatniji roditelji. George je tako zabavan tata, djeca ga obožavaju', otkrio je ranije jedan izvor.