sa stilom u jesen

Za svjež i trendi izgled: Ovo će biti najpoželjnije frizure nakon završetka ljeta

15.08.2022 u 20:59

Bionic
Reading

Kolovoz nas poziva da punim plućima uživamo u ljetnim čarima, ali i najavljuje neizbježnu promjenu koju će donijeti prvi jesenski dani. Kraći dani i svježe noći ne donose samo promjenu godišnjeg doba već i raspoloženja te nas navode na promjene i posezanje za novim modnim i beauty trendovima. Ako želite jesen dočekati sa stilom, ovo su frizure koje se svakako isplati uzeti u obzir

Na samom kraju jesni najbolje je oprostiti se od dugih, suhih i uvijenih vrhova te u novoj sezoni kosi priuštiti pravi mali make-over koji će joj itekako dobro doći. Ako žudite za promjenom, ovo su jesenske trendi frizure na koje vrijedi baciti oko.

Butterfly Cut

Butterfly Cut veliki je beauty trend koji je najavljivan već tijekom ljeta, a svoj vrhunac dosegnut će tijekom jeseni i zime. 'Leptir frizura' ima potencijal postati megatrend, a ključna prednost joj je činjenica da dugoj kosi daje svježi volumen.

Tajna privlačnosti ove frizure krije se u nježnim pramenovima koji se uvlače u kosu i puštaju da posebno skladno i u suptilnim slojevima (poput krila leptira) padaju preko ramena. Leptir frizura odaje počast popularnim stepenasto šišanim frizurama iz 90-ih te u drugi plan stavlja kompaktnu, ravnu frizuru srednje dužine koja je klasično elegantna.

Bob srednje duljine

Naravno, bob frizura neće iščeznuti s radara trendova za jesen 2022. Međutim, pretjerano precizno oblikovane frizure s dramatičnom asimetrijom su u znatno manjem fokusu, a u sezoni koja dolazi želimo suptilniji, ali elegantniji izgled kose.

Trend frizura u obliku boba srednje duljine je odličan izbor, a kao što i sam naziv sugerira, radi se o bob frizuri srednje dužine koji seže negdje oko potiljka. Ravni, blago tupo oblikovani vrhovi također daju svježinu i zdrav izgled vrhovima umornima od ljeta te čine da fina kosa izgleda punije.

Uz to, bob srednje duljine zgledat će savršeno u jesen 2022. i u kovrčavom izdanju, a što je kovrčavi stil razigraniji, to je izgled uzbudljiviji.

Mikro šiške

Kako frizuru osvježiti bez puno kompliciranja? Sa šiškama, naravno. Trendi šiške veliki su trend, bez obzira radi li se o kratkoj ili dugoj kosi. No, u narednoj sezoni ne vladaju zavjesa šiške i Birkin izgled, već kratke mikro šiške. One završavaju tik iznad obrva i u duetu s bobom, ali i sa srednjom kosom u jesen 2022., daju rock i razigran izgled u isto vrijeme.