odlična kombinacija

Zaboravite na plavu nijansu, ova boja kose sada je vrući trend

02.08.2022 u 10:56

Bionic
Reading

Na samom početku ove godine trendovi frizura najavljivali su prirodan, lijep i nenametljiv izgled. No kako se približavamo kasnom ljetu, na scenu stupa posve novi trend. Sada baš svi priželjkuju trendi nijansu smeđe s primjesom jagodastocrvene

Sjećate li se lijepe plave boje s crvenim pramenovima u nijansi jagode, koju je isfurala Gigi Hadid i izazvala pravi beauty hype?

Nježna crvena nijansa na plavoj kosi donedavno je bila hit i poznata kao strawberry blond. Ali sada tamna varijanta stupa na scenu. Umjesto plave kose, nijansa jagode obojena je u smeđu varijantu.

Trendi frizura za 2022. godinu: Strawberry brown izgleda tako lijepo

Crveni pramenovi u kombinaciji sa smeđom kosom sada postaju strawberry brown, bogata tamnosmeđa s nježnim crvenim podtonom. Kosa popularno nazvana 'smeđa jagoda' u svojim nijansama zapravo je vrlo slična bojama kao što su kestenjastosmeđa ili bakrenosmeđa.

Međutim također može izgledati dosta tamno crvenkastosmeđa. Naime, ovisno o hrabrosti, željama, ali i prirodnoj nijansi kose, ova boja može se nanositi u različitim intenzitetima.

Strawberry brown sada se nosi u Parizu

U prijestolnici mode, Parizu, već su se istaknuli modeli i influencerici s novom trendi bojom tijekom Tjedna mode. Na primjer, model Sabina Jakubowicz pokazala je prekrasnu nijansu crvenkastosmeđe koja blago svjetluca na suncu, čineći je senzualnom, opakom i seksi. Ljubav na prvi pogled!

  • +2
Sabina Jakubowicz Izvor: Profimedia / Autor: Rener Lea/ABACA / Abaca Press / Profimedia