VRIJEDI IH PROBATI

Za svaki tip kože: 10 najboljih tekućih pudera za svaki dan koji peglaju nesavršenosti i garantiraju blistav izgled

19.12.2019 u 15:20

Bionic
Reading

Svaka žena se osjeća ljepše kada nanese malo šminke, no pritom je važno izbjeći onaj 'zacementirani' osjećaj na licu i izgled maske. Prilikom odabira tekućeg pudera za svaki dan važno je izabrati onaj koji će prvenstveno odgovarati vašem tipu kože te odabrati dovoljno lagan, prozračan i kvalitetan proizvod koji će djelovati prirodno i potrajati cijeli dan, bez osjećaja težine na licu

10 najboljih tekućih pudera za svaki dan:

Mac Studio Face & Body

Ovaj puder je za normalnu i suhu kožu i pruža srednje prekrivanje, zbog čega je idealan za svaki dan. Neće vam 'zacementirati' lice i dati težak osjećaj na koži, a istovremeno će sakriti sve znakove umora, akne i crvenilo. Ne preporučuje se za masnu kožu jer daje prirodni sjaj koji je idealan za onu normalnu i suhu. Lice će djelovati svježe, odmorno i blistavo.

Make Up For Ever Ultra HD

Jedan od vrlo popularnih pudera je i Make Up For Ever Ultra HD. Srednje je pokrivne moći i odličan je za fotografiranje jer se ne primjećuje na koži. Veliki plus ovog pudera je i to što je dostupan u širokoj paleti neutralnih i maslinastih boja koje najčešće koriste Hrvatice. Najbolji je za normalnu, ali može se koristiti i za mješovitu, suhu i masnu kožu, ovisno o prethodnoj pripremi i naknadnom setiranju kože.

Bourjois Healthy Mix

Puder koji su nahvalile sve vodeće beauty blogerice i vizažistice svakako je Bourjois Healthy Mix. Namijenjen je za osobe s normalnom, suhom i mješovitom kožom. Iako su ranijih godina bile dostupne tri varijante ovog pudera, od 2017. na polici možete pronaći samo jedno pakiranje. Pruža baršunast i prirodan izgled lica i traje cijeli dan, a ima srednje prekrivanje, pa je idealan za svaki dan. Također, idealan je izbor za sve koji traže puder srednje gustoće koji se lako razmazuje i daje blistav i zdrav izgled kože.

L'Oréal True Mach

Ovaj L'Oréalov tekući puder jedan je od najčešće prodavanih u drogerijama. Namijenjen je osobama koje imaju normalnu i mješovitu kožu. Iako je puder poprilično tekuće teksture, pruža srednje prekrivanje, odlično se razmazuje i koža nakon njegovog nanošenja izgleda blistavo, što je često i najvažniji cilj koji želimo postići nanošenjem pudera, a ovaj to ispunjava.

Maybelline Affinitone

Iako je ovaj puder namijenjen za sve tipove kože, beauty stručnjaci reći će vam da najbolje odgovara osobama koje imaju normalnu i mješovitu kožu. Također, najbolji dojam postići će se ukoliko nakon nanošenja tekućeg matirate t-zonu puderom u kamenu. Maybellineov favorit pruža srednje prekrivnu moć i ima cjelodnevni efekt, a divna tekstura ostavlja baršunast i zdrav izgled lica.

Chanel Vitalumiere Aqua

Ovaj ultralagani puder ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti. Idealan je za sve tipove, no preporučuje se osobama sa suhom kožom. Pruža dugotrajni efekt, štiti od sunca, zaglađuje i hidratizira te kožu čini elastičnom i mekom. Odličnog je prekrivanja, a njegova tekuća tekstura omogućava jednostavnu aplikaciju.

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Armanijev Luminous Silk Foundation lagani je tekući puder kojim ćete postići svjež i svilenkast izgled. Namijenjen za sve tipove kože, ovaj nagrađivani tekući puder formuliran je tehnologijom Mikro-fil™koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja. Dostupan je u čak 16 nijansi prema tonu i podtonu kože.

Bobbi Brown Skin Foundation

Ovaj izrazito hidratantni i dugotrajni puder ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti. Osim što će dugo ostati postojan, minimalizirat će pore i dati blistav i zaglađen izgled. Pruža lagano do srednje prekrivanje i idealan je za svaki dan, a preporučuje se osobama s normalnom i masnom kožom.

Dior Diorskin Nude Air

Odlučite li se za ovaj puder kao svakodnevni izbor, sigurno nećete pogriješiti. Ujednačit će ten vaše kože i prekriti sve njene nepravilnosti, a trajat će cijeli dan. Iako je riječ o jako laganom puderu, ima odlične sposobnosti prekrivanja, a veliki plus je i to što posvjetljuje kožu i štiti je od sunčevih zraka. Idealan je za sve tipove kože i baš zato jedan od omiljenih high end pudera.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Lancomeov uzdanik pruža savršen izgled kože lica na 24 sata. Ako ste u potrazi za puderom s visokom pokrivnom moći, ali koji neće pružati osjećaj teške maske na licu, onda je ovaj puder odličan izbor za vas. Pruža blag matirajući finiš i besprijekoran izgled, čak i tijekom napornog i dugog dana. Odličan je za sve tipove kože, no zbog svoje moći da otklanja sjaj preporučuje se osobama s masnom kožom.