TAJNA NJEZINE LJEPOTE

Slavna kućanica otkrila beauty trikove koje bi trebala znati svaka žena

28.09.2017 u 12:38

Bionic
Reading

Eva Longoria zna ponešto o njezi lica i ne dvoji podijeliti to javno. Prelijepa glumica otkrila je za Us Weekly sve svoje beuaty tajne i inspiracije, najbolji beauty savjet koji je ikada dobila te bez kojeg proizvoda ne izlazi iz kuće

Proizvodi bez kojih ne izlazi iz kuće

42-godišnja glumica zna da izlaganje suncu i UV zračenju doprinosi starenju kože, stoga kuću nikada ne napušta bez proizvoda koji čuvaju njezinu kožu od štetnih UV zraka, a ako je suditi prema njezinom besprijekornom licu, očito zna što radi.

'Koristim zaštitni faktor u svemu, bez obzira je li riječ o hidratantnoj kremi ili nekom drugom proizvodu. Veliki sam zagovornik zaštitnog faktora', izjavila je glumica u intervjuu.

Jutarnja beauty rutina

Zvijezda serije 'Očajne kućanice' nije bez razloga odabrana za L'Orealovo zaštitno lice. Lijepa glumica vodi se onom jednostavnom – genijalnost te tvrdi kako se tajna njegovanog lica krije u hidratantnoj kremi te kremi za sunčanje.

Kada ima poslovni sastanak ili izlazi na večeru, kao i svaka žena Longoria voli naglasiti svoju ljepotu lica uz pomoć malo make upa, točnije 'podloge, maskare i bronzera', no pravilo jednostavnosti i prirodnog izgleda ključan je element njezine beauty rutine.

  • +3
Eva Longoria zablistala u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Beauty inspiracija

'Moja majka. Obožavam to koliko je moja mama jednostavna u svojoj beauty rutini', odgovorila je glumica kada ju je novinarka upitala tko je njezina beauty inspiracija.

'Ona je ta koja me je uvijek učila kako da se brinem o svojoj koži, kako da nanesem kremu. Uvijek je nanosi prema gore, nikad prema dolje, govorila bi. I zato uvijek poistovjećujem njegu lica i beauty rutine s mojom obitelji', izjavila je Longoria.

Najbolji beauty savjet koji je ikada dobila

Na pitanje koji je najbolji beauty savjet dobila, glumica tvrdi kako je 'tijekom godina dobila toliko puno savjeta', a sve se na kraju svodi na ono najvažnije – 'kada je u pitanju šminka, manje je više', poručuje lijepa Latina, čija je serija 'Vraške sluškinje' (Devious Maids) postigla veliku popularnost.

  • +13
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Puno puta se događa da mladenke na dan vjenčanja imaju suludu količinu teške šminke, a da prethodno, cijeli svoj život, nisu to imale. I onda, gledajući svadbene fotografije, pitaš se – tko je ovo? Jednostavno budite ono što jeste', poručila je glumica koja je tijekom karijere uvrštena na liste najljepših i najseksepilnijih žena svijeta magazina FHM i People.

Longoria redovito potiče ljude na društvenim mrežama da se ne boje pokazati svoju prirodnu ljepotu, a nedavno je pokrenula i humanitarnu kampanju kojoj je cilj prikupiti sredstva za žene oboljele od karcinoma dojke.

'Uključila sam se jer je moja sestra preboljela rak dojke. Rano je otkrila karcinom tako da je još uvijek bio u početnoj fazi i sad je to iza nje', izjavila je glumica, dodajući kako se za svaku objavu uz koju stoji hashtag #kissthis4mbc donira 10 dolara.