NE PRESTAJE UŽIVATI

Seksi poza: Maja Šuput se hvali izazovnim kupaćim kostimom

10.07.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Najprije se odmarala na imanju u Istri, na kojemu je u svibnju izmijenila bračne zavjete s Nenadom Tatarinovom. Maja Šuput je imala koncert u Istri pa je novopečeni par odlučio da je idealno spojiti njezin nastup s kratkim predahom kojeg si pjevačica rijetko pruža. Sada su doputovali na Korčulu, a Maja o svemu obavještava svoje fanove

Osim prvoklasnih delicija i destinacija na kojima boravi, Maja Šuput nastavlja pokazivati svoju bogatu kolekciju kupaćih kostima. Ovaj put je uz bazen pozirala ležeći, u badiću neobičnog kroja, a gornji dio joj je jedva pokrio grudi. Bijela boja kupaćeg naglasila je njezinu brončanu put.

View this post on Instagram

Brainstorming 😎

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Osim zavidne kolekcije kupaćih kostima, Maja se i ovog ljeta pohvalila s 'napuhancem' u obliku usta. Kasnije je opisala kako njezino oduševljenje s luftićem nije dugo trajalo jer joj se probušio.

View this post on Instagram

Odmaram !!!! Past ce kisa sto posto...

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Na putu prema Korčuli, pjevačica je u Instagram storyju objavila nešto što ju je zaprepastilo. 'Ovo nisam doživjela u cijelom svom životu, a putujem cijeli svoj život, da je 09. 07. prazan trajekt. Znači, možete ići na more doslovno u zadnji čas, jer redova na trajektima nema', poručila je na snimci polupraznog trajekta.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL