KARIRANA ODIJELA

Za ovim su komadom poludjele sve slavne ljepotice, a mi smo pronašli jeftinije varijante

07.11.2017 u 11:23

Bionic
Reading

Znate onaj trenutak kada se na modnoj sceni u moru trendova pojavi onaj koji ne samo da je općeprihvaćen, već postane ultimativni hit sezone za kojim se grabaju trendseterice diljem svijeta? E pa takav trendi komad, koji se rasproda u trenutku kada stigne u trgovine, karirano je odijelo za kojim su se pomamile vodeće slavne ljubiteljice mode

Melania Trump, Blake Lively, Olivia Palermo i Victoria Beckham samo su neke od slavnih ljepotica koje nisu odoljele najvećem hitu sezone - kariranom odijelu. Taj uzorak pokucao je na vrata u velikom stilu, no umjesto kariranih košulja koje su jedno vrijeme bile veliki hit, pojavio se u formi odijela inspiriranih 80-ima.

Nakon što je ovaj komad zavladao ulicama nije mu mogla odoljeti ni Melania Trump koja se u kariranom odijelu Ralpha Laurena pojavila na zasjedanju Opće skupštine Ujedinjenih naroda u New Yorku. Iako se njezin modni stilist, Hervé Pierre, trudi odabirati odjeću u kojoj se nijedna druga poznata ljepotica neće pojaviti, čini se kako ovaj trend nije mogao zaobići.

  • +3
Slavne dame u kariranim odijelima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Identično odijelo s potpisom modne kuće Ralph Lauren odabrala je i glumica Blake Lively, koja je u njemu viđena u New Yorku, u kojem je promovirala svoju novu psihološku dramu 'All I See Is You'. Holivudska glumica uz odijelo je kombinirala karirani kaput, također jedan od najpoželjnijih ovosezonskih komada u koje vrijedi investirati novac.

Ni glumica Jennifer Lawrence nije odoljela odijelu modne kuće Ralph Lauren, čija je cijena 23.000 kuna. Doduše, slavna ljepotica odlučila se samo za sako (15.650 kuna) koji je nosila na dodjeli Deadline Hollywood Contender Awards, a koji je kombinirala s trapericama, bijelim topom i crnim štiklama.

S obzirom na paprenu cijenu odijela Ralpha Laurena, pronašli smo nekoliko alternativa koje su jednako lijepe za oko, a blagonaklone prema novčaniku. Zavirite u našu galeriju i pronađite za sebe trendi karirano odijelo kojim ćete se počastiti ove jeseni.

  • +15
Karirana odijela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije