uvijek u trendu

U modi je karirano: Slavna pjevačica pokazala kako se nosi uzorak sezone

17.09.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Karirani uzorak ove je sezone jedan od nezaobilaznih trendova koji nas očekuju u trgovinama. Sigurni smo kako ste u šetnji gradom već vidjeli masu cipela, sakoa, hlača ili modnih dodataka u ovom razigranom uzorku. Slavna pjevačica Selena Gomez, jedna je od onih koje znaju kako trend uklopiti u bilo koju prigodu, zato je uspješno iskombinirala karirani kaput uz sportsko izdanje

Popularna pjevačica Selena Gomez, već dugo svojim kreativnim stajlinzima oduševljava javnost i modne kritičare koji ju neprestano hvale.

Ovoga puta pokazala je kako nositi jedan od vodećih trendova sezonekarirani uzorak.

Možda ste već primijetili kako se na policama svih popularnih trgovina ističu kockice u raznim oblicima. Karirani uzorak krasi mnoge modele sakoa, cipela, torba, bluza, te neizostavnog zimskog odjevnog predmeta, kaputa.

  • +8
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo kaput, sive boje koji se veže u struku trakom, ukomponirala je i Selena u svoj sportski outfit prilikom odlaska u teretanu.

Mlada ljepotica nosila je tada crne tajice za trening, tenisice iste boje, te popularne Ray Ban naočale okruglih okvira.

  • +23
Nosi se karirano Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Inače, Selena je prije nekoliko dana šokirala svijet objavom na društvenoj mreži kako se podvrgla operaciji transplantacije bubrega zbog komplikacija, koje joj zadaje autoimuna bolest lupus.

  • +14
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Operaciju je obavila u tajnosti, a donor joj je bila najbolja prijateljica Francia Raisa. Unatoč kompliciranoj zdravstvenoj situaciji u kojoj se našla, mlada i talentirana pjevačica i glumica svakim danom pokazuje nam koliko je snažna i vedra.