BLAKE LIVELY

Za nju je moda igra: Promijenila sedam stajlinga u istom danu, a ne znamo koji je bolji

17.10.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Blake Lively jedna je od rijetkih holivudskih ljepotica koja zna što želi kada su krpice u pitanju. Lijepa glumica njeguje svoj stil odijevanja, ali se ne boji poigrati modom i aktualnim trendovima, a često bi u onome u čemu ona izgleda senzacionalno druge izgledale smiješno

Blake Lively ne prestaje oduševljavati svojim modnim umijećem. Iako su protekli dani za nju od jutra do mraka rezervirani za promoviranje nove psihološke drame 'All I See Is You' redatelja Marca Forstera, naporan radni tempo nije utjecao na besprijekoran izgled lijepe glumice.

Poput prave modne kameleonke, Blake se u istom danu pojavila u čak sedam stajlinga. Kako se rijetko pojavljuje u javnosti, kada to učini, onda to bude sa stilom. Prošle godine ljepotica je u istom danu zablistala u četiri stajlinga, a godinu prije toga u njih čak osam.

  • +48
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Atraktivna glumica koju pamtimo po ulozi u popularnoj seriji 'Tračerica' ostavila nas je bez daha u svih sedam izdanja, a svako od njih bilo je isplanirano do najsitnijeg detalja. Plavokosa ljepotica je tijekom gostovanja u emisiji 'Good Morning America' nosila veličanstvenu crno-bijelu haljinu Oscara de la Rente, koju su krasili apstraktni šareni motivi. Stajling je začinila štiklama zmijskog uzorka Christiana Louboutina i nakitom brenda Ofira.

Kako ne bi prije i poslije snimanja bila viđena u istoj odjeći, fotografima je pozirala i u senzacionalnoj žutoj kreaciji Brandona Maxwella. Lively je, s nešto drugačijom frizurom, uskočila u elegantnu dužu vestu sa zvonolikim rukavima i palazzo hlače, a stajling je upotpunila remenom u istoj žutoj nijansi te nakitom brenda Ofira i Lorraine Schwartz.

Istoga dana slikana je kako napušta hotel u New Yorku odjevena gotovo potpuno u Chanel. Jedini izuzetak bile su štikle s uzorkom leoparda Christiana Louboutina, koje često nosi. Slavna tračerica izgledala je poput istinske dame u elegantnom kombinezonu pepita uzorka koji je uskladila s remenom u obliku lanca i zanimljivom crnom torbicom u obliku kockice za društvene igre.

Uslijedio je stajliš poslovni outfit koji je glumica nosila na specijalnom događanju povodom novog filma. Izgledala je jednako zanosno i u trendi kariranom odijelu modne kuće Ralph Lauren, za kojim su poludjele slavne trendseterice. Ovaj je stajling osmišljen do najsitnijeg detalja, a rezultat je briljantan. Tko god je vodio računa o tome da Lively ostavi modni trag, u tome je i uspio. Ljepotica je stajling začinila kravatom, trendi čizmama na petu i smeđom torbom od pitonove kože Michaela Korsa.

Slavnu Blake paparazzi su slikali i u posve drugačijem, razigranom izdanju dok je napuštala hotel u kojem je odsjela. Glumica je uskladila asimetričnu haljinu na pruge i jednako zanimljiv plavi kaput Jonathana Simkhaija sa šarenim čizmama Christiana Louboutina i torbom Bottega Veneta.

An other outfit 😱 #blakelively 👍🏼or👎🏼?

Objavu dijeli The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia)

Naporan raspored morao se poštovati pa je glumica za premijeru filma 'All I See Is You' odabrala elegantnu srebrnu haljinu s prozirnim elementima modne kuće Chanel, srebrne sandale s kristalima Christiana Louboutina i srebrno-ružičastu torbicu, također s potpisom kuće Chanel, a preko upečatljive haljine prebacila je jednostavan bijeli kaput.

Za sam kraj napornog dana opustila se u društvu supruga Ryana Reynoldsa, s kojim je viđena kako napušta premijeru filma. Ljepotica je večer završila nešto opuštenijim stajlingom koji nije ništa manje senzacionalan od prethodnih. Uz trendi donji dio trenirke s bočnim kopčanjem odjenula je upečatljiv šljokičasti top na rese, koji podsjeća na košarkaški dres, veličanstvenog dvojca Laure Kim i Fernanda Garcije, koji se kriju iza brenda Monse. Svoj stajling upotpunila je nakitom Lorraine Schwartz i brenda Ofira te klasičnom Chanelovom torbicom.