SEKS REVOLUCIJA

Za kojim seks igračkama su svi poludjeli?

07.11.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Seksualna revolucija koju je pokrenula knjiga 'Pedeset nijansi sive' bilježi ne samo rekordnu prodaju knjiga, već i igračaka za seks koje nose naziv knjige autorice E. L. James koja ih je i osmislila, a potražnja za njima s približavanjem Božića nesmiljeno raste

Nakon što su u najvećoj britanskoj online trgovini seks igračkama, Lovehoney.co.uk, u prodaju stavljene igračke koje nose ime popularne knjige 'Pedeset nijansi sive', obožavatelji knjige pohrlili su i šoping. Trećina cjelokupnih zaliha koje su trebale potrajati i nakon Božića već je rasprodana, a zbog velikog interesa kupaca naručena je i nova pošiljka, piše Daily Mail.

Prve brojke prodaje nesumnjivo pokazuju kako su obožavatelji popularne knjige 'Pedeset nijansi sive' i više nego spremni neke od omiljenih seks igračaka Christiana Greya isprobati i kod kuće s partnerom, a igračka za seks im se ujedno čini i kao savršen poklon ispod bora.

Na vrhu liste popularnosti nalaze se srebrne kuglice, koje se prodaju gotovo dvostruko brže od bilo koje druge seks igračke te je u samo jednom danu prodano čak šest tisuća primjeraka. Na drugome mjestu nalazi se mini vibrator te vibrirajući prsten.

Autorica knjige 'Pedeset nijansi sive' E. L. James surađivala je s dizajnerima prilikom osmišljavanja igračaka koji će nositi ime njezinog bestselera te kako bi izgledom bile identične onima koje se u knjizi koristili Anna i Christian. Cijene igračaka za seks kreću se od 11,99 funti, oko 112 kuna, pa sve do 54,99 funti, što iznosi oko 515 kuna.

'Ohrabreni knjigom, obožavatelji kupuju službene seks igračke 'Pedeset nijansi sive' kao božićne poklone, i to u neviđenim brojkama. Čini se kako će Britanci zimu provesti u spavaćim sobama igrajući se!', kaže osnivač Lovehoney.co.uk Neal Slateford.

Najprodavanije igračke za seks 'Pedeset nijansi sive':
1.Srebrne kuglice
2.Metalne lisice
3.Mini vibrator
4.Bič s resama
5.Vibrirajući prsten
6.Crna i bijela maska za lice
7.Vibrirajući metak
8.Klasični vibrator
9. Mahalica s perjem
10. Silikonske kuglice