NEVEN CIGANOVIĆ

Za 'Hrvatsku bez bora i svodnika'

10.11.2009 u 09:52

Bionic
Reading

Politika je ovih dana postala sve više povezana sa showbizom. Polako su počele objave predsjedničkih kandidatura i nekako se čini da su pojedini kandidati u svojim kampanjama spremni prirediti pravi show

Sa svih strana zasuli su nas svojim fotošopiranim predizbornim plakatima na kojima su neki kandidati popeglani do te mjere da ih ni vlastita mater ne bi prepoznala. Ipak, našem blogeru Cigiju je među predsjedničkim kandidatima najzanimljivija predstavnica Zelenih, nekoć 'profesionalka', a sada možda buduća predsjednica Alka Vuica. Pjevačica koja je Dikanu Radeljaku prvo namjestila Vlatku, pa nakon nje i prelijepu Dolores, tvrdi da je njezin cilj spasiti Hrvatsku od raznih svodnika koji je prodaju za profit, a iako je predstavnica Zelenih, pjevačica se nema namjeru odreći svoje vintage kolekcije bundi, kao što se nema namjeru ni prekrstiti iz 'profesionalka' u 'Alka vegetarijanka', zaključio je Cigi.

Osvrnuo se Cigi i na drugu veliku ljubiteljicu krzna, Vlatku Pokos, koja definitivno zna kako skrenuti pozornost na sebe, što je zadnjih dana uporno dokazivala objašnjavajući svoju vezu s misterom Bubičićem, a zatim i s malom Lanom Radeljak i njenom tetom Mijom Begović.

Mjesto za sebe u Cigijevom je blogu izborila i Vlatkina vječita suparnica i bivša kolegica Mirna Berend, koja je opet imala celebrity 'praonu' u kojoj je zavrtjela Marinu Perazić, Karmelu Vukov Colić, ali i Ninu Morić.

Novi post bloga otkrit će vam još mnogo toga!