ZVIJEZDA U USPONU

Willow Smith zadivila i Obame

26.04.2011 u 15:52

Bionic
Reading

Mala Willow, poznata po svom otkačenom modnom stilu, svojim je samouvjerenim nastupom na tradicionalnom kotrljanju uskrsnih jaja (Easter Egg Roll) na travnjaku ispred Bijele kuće zadivila oko 30 tisuća okupljenih

Willow, desetogodišnja kćer Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith, odjevena u bijelu majicu i u intenzivno žute karirane hlače, izvela je nekoliko svojih hitova, među kojima i svoj prvi singl 'Whip My Hair'.

Nova glazbena senzacija oduševila je publiku, a kao i uvijek, Willow se pojavila s novom, vrlo efektnom frizurom ukrasivši svoju kosu s malom pletenicom sa strane.

Predsjednik SAD Barack Obama i njegova supruga Michelle pozdravili su okupljene pristigle iz 50 američkih saveznih država na ovom događanju koje se prvi puta održalo još davne 1878. godine.

Mali gosti i njihovi roditelji su sudjelovali u čitanju priča, a mogli su se okušati i u vježbanju joge, plesa ili treningu s profesionalnim sportašima.

Tema ovogodišnjeg kotrljanja jaja bila je zdrava prehrana i tjelesna aktivnost, što je i prioritet kampanje prve dame SAD koja se bori protiv pretilosti kod djece u SAD-u.