JADA PINKETT-SMITH:

Willow ima puno više slobode od druge djece

28.12.2010 u 10:34

Bionic
Reading

Jada Pinkett-Smith (39), supruga Willa Smitha i mama novih zvijezda Willow i Jadena, rekla je da njezina djeca imaju puno više slobode nego njihovi vršnjaci

Iako je nedavno desetogodišnja pjevačka senzacija Willow izjavila da za sve mora tražiti mamino dopuštenje, Jada smatra da njezina djeca imaju puno više slobode od drugih.

'Naredbe? Pravila? Kod nas toga nema. Sve je stvar dogovora. Djeca su mali ljudi i mi ih samo trebamo pomoći voditi. Naređivati nekome uvijek je samo iluzija. To je tako i s djecom', rekla je Jada.

No Jada i Willow se također nekad posvađaju, kao kad je malena pjevačica napravila svoj profil na MySpaceu iako joj je mama izričito rekla da ne smije.

Kazna je bila 'pljenidba' kompjutora na mjesec dana.

'Jako me je razljutila jer sam joj rekla da ne smije. Sve je stvar pregovora. Ne kažem da je i to savršen plan. Imam i ja svoje propuste. Ali dajem sve od sebe', rekla je Jada.

Inače, mlada je pjevačica u utrci za MTV-jevu titulu najboljeg novog izvođača u 2010, a osim nje u konkurenciji su Far East Movement, The Vaccines, Jessie J, Wretch 32, Ruff Diamondz, Mona, Jamie Woon, Labrinth i Clare Maguire